FX 8350 RX 570 darboğaz yapar mı?

dyspaire

Hectopat
Merhaba benim bilgisayarımda FX 8350 işlemci var ekran kartım AMD HD7850 biraz eskidi ama hala yaşıyor benim aklımda birkaç soru var:
1-Ekran kartımı değiştirip RX570 almak fakat darboğaz yapar mı bilemiyorum ya da;
2-Bu ekran kartıyla devam edip yeni bir monitör almak 144Hz sizce hangisi mantıklı bütçem ikisinden birine yetiyor ancak yardımcı olursanız sevinirim.
3-Bu arada bir şey daha var ben çok bilgili değilim bu konularda bilgisayara format attıktan sonra ne yapmam gerektiği hakkında yani Driver'ları acaba yükleyemedimmi bilemiyorum eksikler var mı çünkü eskiden oynarken bu kadar düşük FPS almıyordum LOL oynuyorum senelerdir eskiden 200'den aşağı inmezdi FPS fakat şu anda bazı zamanlar 60'ın altına iniyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Çok bir darboğaz olmaz.

Öncelikle iyi günler kardeşim; Önce benim sana tavsiyem ekran kartı alman. RX570 FX8350 ile darboğaz yapmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartından sonra monitör al. Bende aynı hareketi yaptım 1366x768 bir de monitörüm...

Formattan sonra driver fps düşüşü yapabilir. Parçaları temizleyip, macun yenilemesi yaptın mı hiç?

İnternetten kastım Technopat sitesinden falan araştır.

cevabın için teşekkürler
evet macun takviyesi yaptım işlemciye hatta ekran kartının içine bile yaptım fakat formattan sonra driver booster gibi programlar kullandım bu yüzden mi acaba kafamda soru kaldı.
1-ne yapmam gerek yani şu an tekrar bi format mı yoksa eksik driverları yükleme gibi bir olanağım var mı
2-bilgisayara ssd alsam bilgisayarım hızlanır mı windowsu oraya yüklesem rahatlar mı ?
3-şu an 8gb ram var 16 yapsam ram i biraz daha rahatlama olur mu bilgisayarda ?

Eskiden bende 8300 ve GTX970 vardı ve darboğaz yapıyordu. İşlemcin benimkine göre daha iyi, ekran kartı da bir tık iyi. Yapacağı oyun olur, az yapıp hissetmeyeceğin oyun olur diye düşünüyorum. Örnek: H1Z1'de darboğaz yapıyordu.

Şimdi bence Driver booster gibi programlar sağlıklı değil, ben hiç kullanmadım. Eksik ya da güncel olmayan versiyon kurmuş olabilir. Driver temizleyip tek tek kurmak tavsiyem kendi kişisel tavsiyem.

2-SSD gerçekten hızlandırıyor. Windows'u oraya atınca gerçekten çok güzel oluyor. Bende oyunlar HDD de SSD de windows var mesela, daha önce hepsi birdi. HDD'min de rahatladığını hissediyorum çünkü sadece oyun dosyaları ile uğraşıyor.

3-8 den 16'ya çıkmak tabii ki performans sağlar ama sizin anlattığınız sorunun 8 gb'dan dolayı olduğunu düşünmüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…