FX 8350 sistem ekran kartı önerisi

Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
1070'ler darboğaz yapacaktır RX480-GTX1060 sınır denebilir ben şahsen daha performanslı ve ucuz olan RX480'i tercih ederim. XFX hariç üzmez sizi marka olarakta diğerleri.

Arkadaşın yorumuna XFX hariç katılıyorum. XFX de iyi bir markadır sonu yaşanmaz. Yurtdışında AMD ortaklarında fazla ilgisi olan markalardan biri.

Arkadaşın yorumuna XFX hariç katılıyorum. XFX de iyi bir markadır sonu yaşanmaz. Yurtdışında AMD ortaklarında fazla ilgisi olan markalardan biri.
XFX bir tık daha pahalı ve bir tık daha sıcak çalışıyor 75 dereceyi gördüğü oluyor RX serisinde ama Nitro-ROG kadar başarılı olmasada alınır.

Ha birde PowerColor sıcak çalışıyor hala piyasada varsa.

Piyasada olup olmadığını bilmediğiniz bir kart için sıcak çalışıyor yorumunu nasıl yapıyorsunuz? Ayrıca XFX Gtr serisi de oldukça başarılıdır.

Herkez kendi fikrini söylemekte özgür arkadaşımdaki XFX RX480 78 dereceleri görüyor fakat çoğu kişideki MSİ-ASUS kartlar 65 derecelerde çalışır onun dışında zaten R9 280 gibi serilerde Powercolor 85 dereceleri gören soğutmaya sahipti zaten Recep Baltaş'ında incelediği R9 285 incelemesi videosunda görebileceğiniz gibi kart sesli çalışıyordu vs. demişti.

Tasarımı belki daha hoştur kişiye göre ? Neye göre mantıksız ? Kişisel düşünceleriniz üzerinden bir genelleme yapamazsınız.

Zaten forumda paylaştıklarım kişisel görüşlerim benim şahsen bir Asus ile bir PowerColor'un teknik servisinin, soğutmasının, yazılım desteğinin bir olmayacağını düşünüyorum istediğimi düşünmektede özgürümdür herhalde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…