Yoo FX'e arkadaş kadar körkütük aşık olduysan alabilirsin gayet![]()
Ee aşk bu neye konacağı belli olmuyor
Yoo FX'e arkadaş kadar körkütük aşık olduysan alabilirsin gayet![]()
Hadi bakalım senin desteğinle AMD, İntel Core İ7 5960X denen canavara kafa tutsunda görelim. R9 390X crossfire GTA 5 testinde 5960X kullanıldı. Ortalama CPU kullanımı %17.Intel'in defolu skylake'kine tavaf edinde tam olsun... Don't Buy Skylake.
5960X gibi bir canavar varken Zen ancak Skylake'e kafa tutabilir bence.Size daha ne kadar ayrıntılı açıklayabilirim bilmiyorum.
-FX serisi ölmüştür, güncelliğini tamamen kaybetmiştir.
-Rakiplerinden daha fazla güç tüketir.
Skylake almayın diyorsunuz, peki kabul. Ama Haswell Refresh bile FX serisi bir işlemciyle karşılaşınca daha iyi oluyor.
AMD Zen mimarisini çıkarınca, güncelliğini kazanacak. Güç tüketimini düşürürse Intel ile çok ciddi rekabete girecek. Ama şu an Intel önde.
Size daha ne kadar ayrıntılı açıklayabilirim bilmiyorum.
-FX serisi ölmüştür, güncelliğini tamamen kaybetmiştir.
-Rakiplerinden daha fazla güç tüketir.
Skylake almayın diyorsunuz, peki kabul. Ama Haswell Refresh bile FX serisi bir işlemciyle karşılaşınca daha iyi oluyor.
AMD Zen mimarisini çıkarınca, güncelliğini kazanacak. Güç tüketimini düşürürse Intel ile çok ciddi rekabete girecek. Ama şu an Intel önde.
5960X 4 tane Titan X besler. Ama FX-9590 denen canavar 1 tane anca. Ve 9590 220W tüketirken 5960X 140W tüketiyor. Buda intel farkını koyuyor AMD fanı. FX=Çöp.Sana öyle geliyor.
Senin yaptığın 4K TV'ler varken tüplü TV önermek gibi bir şey insanlar neden 4 yıllık bir soketi alsınlar ki? AMD'yi biz güncel olmadığı için önermiyoruz, bunda tartışma yaratıcak bir şey olduğunuda sanmıyorum, ZEN çıkınca tekrar geri gelebilirsin belki.Troll'ün avukat troll'üde geldi... Eleman FX serisine çöp der bir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.