FX 8350 sistem ile RX 460 C.F yapılsa ne kadar performans artışı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 460 gibi giriş seviyesi bir kart ile C.F yapmanın mantıklı bir yanı kesinlikle yok. Elindeki kartı satıp tek karta ama güçlü bir karta geçiş yapmak en rasyonel tercih olacaktır.

Rx 460 gibi giriş seviyesi bir kart ile C.F yapmanın mantıklı bir yanı kesinlikle yok. Elindeki kartı satıp tek karta ama güçlü bir karta geçiş yapmak en rasyonel tercih olacaktır.
Giriş seviyesi mi? Çok ayıp ettiniz hocam bulamayanlar var (mesela ben :) ) bu ekran kartı AMD Athlon X4 860k ile BF1'de Ultra'da 40-45 FPS veriyor şuan HD 6750 kullanıyorum babam bilgisayar bileşenlerine sınavına kadar 1 kuruş bile harcayamazsın dedi. Giriş seviyesi dediğiniz R7 240 , GT730 , R5 230 falan olur, bunu da söyleyeyim. RX 460, GTX 1050 gibi kartlara asla giriş seviyesi diyemezsiniz, kusura bakmayın lütfen ama RX 460 Crossfire'da beklenen performansı verebileceğini düşünmüyorum, haklısınız. Güçlü tek kart hakkında size hem katılıyorum hem katılmıyorum.

Giriş seviyesi mi ? Çok ayıp ettiniz hocam bulamayanlar var (mesela ben :) ) bu ekran kartı Amd Athlon X4 860k ile BF1'de Ultra'da 40-45 fps veriyor şuan HD 6750 kullanıyorum babam bilgisayar bileşenlerine sınavına kadar 1kr bile harcayamassın dedi. Giriş seviyesi dediğiniz r7 240 , GT730 , R5 230 felan olur bunu da söyleyeyim rx 460 , gtx 1050 gibi kartlara asla giriş seviyesi diyemessiniz kusura bakmayın lütfen ama rx 460 crossfire'da beklenen performansı verebileceğini düşünmüyorum haklısınız güçlü tek kart hakkında size hem katılıyorum hem katılmıyorum
RX 460'ın soldan ikinci rakamı altı. Bu da kartın hem RX ailesi kartlar içerisinde hem de genel olarak giriş seviyesi olduğunu gösteriyor zaten.

Siz kartı kullandığınızdan olsa gerek fikrinizi subjektif bir perspektifte ortaya koymuşsunuz.

Bu kart giriş seviyesi oyuncu kartı. Performansından memnunsanız pekte konuşulacak bir şey de yok . F/P olarak iyi bir kart zaten.

Son düzenleme:
@Kutluhan Avşar Size göre giriş seviyesi olmayabilir ama RX serisi ailesi içerisinde giriş seviye bir kart. Biraz olaya subjektif değil de objektif bakalım. Zaten RX 460 seviyesindeki kartlar daha çok Free To Play benzeri oyunlar için üretilmiş bir kartlardır. Tutup da son çıkan AAA oyunlarını Ultra ayarlarda oynamayı bekleyemezsin. Ama performansından memnunsanız ne mutlu size. :)

Giriş seviyesi mi? Çok ayıp ettiniz hocam bulamayanlar var (mesela ben :) ) bu ekran kartı AMD Athlon X4 860k ile BF1'de Ultra'da 40-45 FPS veriyor şuan HD 6750 kullanıyorum babam bilgisayar bileşenlerine sınavına kadar 1 kuruş bile harcayamazsın dedi. Giriş seviyesi dediğiniz R7 240 , GT730 , R5 230 falan olur, bunu da söyleyeyim. RX 460, GTX 1050 gibi kartlara asla giriş seviyesi diyemezsiniz, kusura bakmayın lütfen ama RX 460 Crossfire'da beklenen performansı verebileceğini düşünmüyorum, haklısınız. Güçlü tek kart hakkında size hem katılıyorum hem katılmıyorum.

RX serisi kartlar içinde giriş seviyesi yoksa bahsettiğin kartlardan kat ve kat iyi bi karttır ona kimsenin itirazı yok. Medium ayarlar için uygun bi karttır BF1 Mediumda sabit 60 FPS alırsın High ve Ultra için 470,480,570,580 lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı