FX 8350 Sistem R9 390 Uyumu

Egehan Orçun kardeşime katılıyorum. Amd ekran kartlarında MSI, SAPPHIRE tercih edin. Asus tavsiye etmiyoruz. Soğutması berbat ve yazılımsal olarak sorunu var.

Zaten sıkıntı ekran kartı değil, ısınır ısınmaz. Yardım ederken mütevaziliğini koruyamayan arkadaşın konuşma ve tavırları. Neyse uzatmaya gerek yok, çocuğunda mühim işleri varmış onları halletsin .

Kendim de kullandığım Fx 8350 ile R9 390 2k yani 1440p çözünürlükte gayet iyi performans sergiliyor. 1080p çözünürlükte ise özellikle işlemciye yük bindiren Total War, GTA V, Arma III gibi oyunlarda bariz bir şekilde darboğaz yaşatıyor. 1440p çözünürlükte ise darboğaz azalıyor fakat belli bir miktar malesef devam ediyor. Fx işlemcinin tek çekirdek performansı malum. Ayrıcı şunu da belirtmek lazım, ''ben o.c yaparak bu darboğazı kaldırırım'' dersen yanılmış olursun. Bakalım Directx 12 bizi mutlu edebilecek mi ..

Daha tanımadığın birine ismiyle hitap etmen ve ön yargı kokuyorsun gibi sözler söylemen terbiye seviyeni ortaya koyuyor. Ayrıca 40 50 yaşında olsaydın bana çocuk diyebilirdin ve büyüğüm olduğun için saygı duyardım. Ama dinime laf eden müslüman olsa bari. Bu konuyu akıl sağlığı yerinde biri okuduğunda benim iyi niyetli ve saygılı bir şekilde yaklaştığımı görebilir. Ancak sen, durduk yere anlamsız tavırlar içine girersin.

Kaldı ki yaşım, görünüşüm, konuşmam kısacası beni ben yapan hiç bir şeyden şikayetim yok. Sen vaktinde bu şekilde sıkıntılar yaşamış olmalısın ki 22 yaşındaki bir insanın yaşıyla alay etmeye çalışıyorsun. Bu gerçekten komik. Küçük ayrıntılar büyük şeyleri gözler önüne serer. Konuşmandaki agresif ve ezici olmaya çalışan tavırlar, çekildiğin fotoğrafta gereksizce asabi olmaya çalışman senin kendinle ilgili sorunların olduğunu gösteriyor.

Ne düşündüklerin ne söylediklerin ne de sen zerre kadar umrumda değil ancak boş zamanlarımda senin gibi ezilmişlik kompleksi içerisinde olanların zihinlerini okumayı seviyorum.

Bu arada mart ayı soğuk yaparsa asus ekran kartınızın yanından ayrılmayın. Soba niyetine kullanabilirsiniz. Üstüne yumurta da kırabilirsiniz. İyi forumlar.

Anladım, 1080p çözünürlükte kullanıcam, merak ettiğim GTA V, BF4 ve Division gibi oyunlarda nasıl bir performans sergileyeceğiydi. Çok ciddi fps dropları yaşatıyor mu open world oyunlarda? O.c zaten hiç denemedim stock kullandım hep. Teşekkürler bilgiler için.

İşlem şöyle; çözünürlük ne kadar düşük olursa işlemciye binen yük artıyor, ne kadar yüksek olursa ise grafik işleme arttığı için karta binen yük artıyor ve kart gücünün kullanımı artıyor. Yani darboğaz yaşatan işlemcilerde çözünürlüğü yükseltmek çözümlerden biri. BF3 çoklu oyuncu haritalarında ayarlar en yüksek seviyede 60-70 FPS alıyorum. Açık dünya oyunu olan H1Z1'de ise her ne kadar erken erişim oyunu olsa da ani FPS düşmeleri kısmen oluyor. Dediğim gibi işlemciye ve tek çekirdek gücüne yüklenen Rome II Total War oyununda ise işlemci darboğazından ötürü ekran kartı tam gücünü sergileyemiyor.

FPS oyunlarında genel olarak kart ve işlemci iyi performans sergiliyor. Fx 8350 her ne kadar eski mimariye sahip olsa da gayet güçlü bir işlemci.

Murat kardeşim, Egehan kardeşim seni güzelce uyarmış. Ne burnu havada bir dil ne de kaba bir dil kullanmış. Uzatılması lüzumsuz.
Adam haklı kardeşim! ASUS AMD'de bu dönemi başarısızlıklarla geçirdi. Açık ve net. Çok şişirildi, patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…