FX 8350 sisteme anakart önerisi

Semihskul

Hectopat
Daha fazla  
GTX 970 ekran kartım, AMD FX 8350 4.2GHz işlemcim var. Hangi darboğaz yapmayacak anakartı almalıyım ? Bu işlerle pek aram yok da, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı yükselterek oyun veya iş gücü performansını arttırmayı hedefliyorsanız yanılıyorsunuz. Anakartı yükseltmek veya downgrade etmenin 1 FPS'ye bile katkısı yoktur. Anakart yükseltme işini ancak overclock sınırında olduğunuzda ve arabirim güncelliğine ihtiyaç duyduğunuz zaman yapmalısınız. Aksi taktirde israftan öteye gitmez.

Anakartı yükselterek oyun veya iş gücü performansını arttırmayı hedefliyorsanız yanılıyorsunuz. Anakartı yükseltmek veya downgrade etmenin 1 FPS'ye bile katkısı yoktur. Anakart yükseltme işini ancak overclock sınırında olduğunuzda ve arabirim güncelliğine ihtiyaç duyduğunuz zaman yapmalısınız. Aksi taktirde israftan öteye gitmez.

Sana şöyle söyliyim youtube gtx 970 amd fx 8350 yazdığımızda gta 5 i 120-60 sabit oynadığını gördüm ama bende öyle değil.Heralde işlemcim anakartıma uyumlu değil benim bilgisayarım ne sıkıntısı var yardımcı olurmusun ? teşekürler :)

Sistem özelliklerinizi donanımların marka modeli de dahil detaylı bir şekilde yazın. Sıkıntı yaşadığınız oyunları, oynadığınız çözünürlükleri ve monitörünüzün marka modelini yazmayı unutmayın.
  • Anakart: GA-78LMT-S2P
  • İşlemci: AMD FX 8350 8-Core 4.2 GHz
  • Ekran Kartı: GTX 970
  • RAM: 8GB
  • 64 bit
Benim eski işlemcim AMD FX 6100 idi, monitorun markası Philips ve çözünürlüğü 1366x768.

Daha neyi yazmalıyım internete GTX 970 ve FX 8350 yazdığımda GTA 5'te 60-120 FPS arası alıyor. Ben de ise 20 ile 60 FPS arası alıyor. Yani bilgisayarımın düzelmesi için ne almam gerek? Bir de daha neleri söylemem gerek, bana yardımcı olabilmeniz için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur 2 tarafında resmini çektim.

Dosya Ekleri

• health.png
    health.png
    230,5 KB · Görüntüleme: 84
  • Benchmark.png
    Benchmark.png
    228,2 KB · Görüntüleme: 112
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı