FX 8350 sisteme anakart ve RAM önerisi

Daha fazla  
  • AMD FX-8350 4.0 GHz
  • AMD ASUS RX 570 4G DDR5
  • Gigabyte GA-990FXA
  • HyperX Blu 8 GB RAM
Yukarıda belirttiğim ve sahip olduğum sistemin anakartını yenilemek ve RAM kapasitemi artırmak istiyorum. Asıl nedeni ise CPU portlarımın 1 pini kırılmıştı, tamir edilemediği için şu an lehimlenmiş biçimde çalışıyor. Ben de hem anakartımı geliştirmek, hem de bu sorunu kökünden gidermek için böyle bir çözüm yolu seçtim. Belirtmiş olduğum işlemci modeline uygun hangi anakartları alabilirim, bu RAM'lerin üzerine nasıl geliştirme yapabilirim bu konuda size danışmak istedim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır ürün bulmak zor hele ki üst seviye çok çok zor 2 .el ancak. ASUS SABETOOTH ya da ASUS FORMULA bulabileceğin en yüksek model ama değeceğini sanmam o kadar para yatırmaya. RAM konusunda 2400 ya da 2600 MHZ ram kullanabilirsin DDR3. Büyük bir kazanım sağlamaz PHENOM 1100T ve 980 işlemcilere kıyasla çok büyük bir kazanım göremedim normal kullanımda. Hem 980 hem de FX 8350 mevcut elimde ve kullanan birisi olarak söylüyorum. En güzeli RYZEN geçişi fark yaşamak için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı