FX 8350 Soğutma Önerisi

ComradeMakarov

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 5-6 senedir Corsair H50 kullanıyordum. İşlemci son zamanlarda ısınmaya başlayınca her zamanki gibi macununu değiştirdim. Ama geri taktığımda işlevini kaybetti. Çalışmıyor sanırım ömrünü doldurdu.
Aşağıdaki soğutuculardan birini almak istiyorum. OC yapmayacağım. Çok yüksek bir şey aramıyorum. Paylaştıklarımın dışında önerileriniz var ise belirtirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Thermaltake Commander Ms-i Mid-Tower Kasa 700W PSU

Akasa Venom Voodoo Hava Soğutma
Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (AK-CC4008HP01) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri

Dark AquaForce W120 Sıvı Soğutma

Dark AquaForce W120 Intel 775/115X/1366/2011 AMD AM2/AM3/FM1/FM2 Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (DKCCW120) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri

Akasa Venom A10 Sıvı Soğutma

*Akasa Venom A10 Intel / AMD Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (AK-LC4001HS01) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri

@Recep Baltaş Hocam

Normal şartlarda iyi bir hava soğutma ile fx 8350 model işlemciyi sıcaklık sorunu yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsin. Akasa Venom Voodoo soğutucuyu full-tower kasada hacim olarak uygun sınırında kullanıyorum mid-tower kasaya sığar mı diye araştırman gerekir ve ne yazık ki bellek slotlarından ikisini fanlardan biri kapatıyor, bu yüzden düşük profilli bellekler kullanmak durumunda bırakıyor. Performans olarak ise işini gayet başarı ile yerine getiriyor fakat çalışırken çıkan ses düzeyi bir miktar fazla. Eğer sıvı soğutucu alacak durumun var ise sana en uygun olan modeli alıp kullanabilirsin bir farklılık yaratmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı