Fx 8350 Stock Fan İyi midir?

Mertt Kazancii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, en geç cumartesi günü fx 8350 alacağım fakat stock fan ısı değerleri nasıldır? Ses Problemi varsa benim için sıkıntı olmaz.
Bir de diyorum normal sogutucunun üzerindeki fanı çıkarıp 120mm kasa fanı taksam 5-10 derece fark eder mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: Olursa bunu takarım. Hadron C173 120mm Şeffaf Kasa Fani 37079901 - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ses çıkarır fakat soğutması fazla iyi de degil kötüde değil idare eder yani. Bence işlemciyi aldıktan sonra Cooler master Hyper 212 evo almalısın çok popüler ve iyi

Evet ses çıkarır fakat soğutması fazla iyi de degil kötüde değil idare eder yani. Bence işlemciyi aldıktan sonra Cooler master Hyper 212 evo almalısın çok popüler ve iyi
Siz kendiniz kullandınız mı? Boşta veya yükte dereceleri nasıl stock fan kullanarak?

Ben kullanıyorum boşta 30 oyunda max 45 derece. Ayrıca stok soğutucuya 120 mm fan takamazsın.

Ben kullanıyorum boşta 30 oyunda max 45 derece. Ayrıca stok soğutucuya 120 mm fan takamazsın.
Üstünde fan varya ufaklık onu çıkartıp diğerini yapıştırsam olmazmı bi videoda yapıyorlardı.
Sen yani olmaz diyosun?

Olmaz kardeşim sağlıklı olmaz. Stok fanı kullan ben 3 ay kullandım sıkıntı olmadı. Para olunca aldım sonra sende bekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…