FX 8350 Tabanlı Sistem Windows 10 Donma sorunu

Stalkerlp

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Selamlar,

Sistemim:
  • AMD FX8350 işlemci
  • MSI 970A G46 anakart
  • 8gb G.Skill DDR3 1600MHz
  • Asus nVidia GTX 760 2GB

Arkadaşlar, oyunlarda mesela WoW, Diablo 3, Starcraft gibi sürekli 5-10 dakika ara ile 10 - 12 sn'lik ses ve görüntü takılması oluyor. 3 defa temiz kurulum yaptım, harddisk'leri kontrol ettim sorun yok. Tüm sürücüler güncel ve temiz kurulmuş şekilde. Her şey normal olsa da bu sorun hep meydana geliyor. Windows 7 kullanırken hiçbir problemim yoktu. Takılma esnasında alt-tab çalışıyor ve görev yöneticisini başlattığımda disk kullanımı %100 oluyor. Bazı arkadaşların tavsiye ettikleri yöntemleri de denedim.

chkdsk /f /r" , sfc /scannow hepsini denedim sevice'den. Windows search ve "hızlı getir"i de devre dışı yaptım. Temiz kurulum da yapsam yine oluyor. Nedir bu sorun ? Bilen, yardımcı olacak biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows updateleri yaptınız mı? Kendisinin gelmesini beklemeyin yükleyin belki düzelme olur. Format attıktan hemen sonra ben de de oluyordu, güncelleştirmeleri Windows güncel diyene kadar yapmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı