FX 8350 Toplama Sistem Tavsiyesi

8350 Aşırı Kaçmış , 8320 İşini Görür . Biraz Bütçeni Sıkıp ASUS Gtx770 almalısın ileriye yönelik düşünüyorsan . Parana göre de 120 veya 240 Gb SSD Kesinlikle Almalısın . Kasa Yok ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim Burak kardeşim. Ben Intel i3'ü ne yapayım bana i5 yada i7 lazım, AMD alacağım gibi.

Neden i5 veya i7 lazım? Profesyonel Photosop mu kullanıyorsun? Render mi yapacaksın? Oyun oynamak için toplamıyor musun sen sistemi? Eğer öyleyse Burak'ın sistemini (veya benimkini ) alabilirsin. Ama benimkinde işlemci güçlü, ekran kartı R9 270X. Burak ise (her zamanki gibi) düşük bütçeye (2000) mükemmel bir kart sığdırdı. GTX 770!

Kullanım amacınız oyun, bu yüzden İ5 veya İ7 gereksiz olacaktır. (bütçe sıkıntılı olduğu için) Karar sizin, ben tavsiye etmiyorum zira 3-5 gün sonra kulaklarım çınlasın istemem...

Hasan, sana önerdiğim sistem; bu fiyata alınacak en iyi sistem diyebilirim. FX 6300-GTX 760 ikilisini alarak, sana önerdiğim sistemden daha iyi bir sistem veya daha performanslı bir sistem olmaz!

EyvALLAH kardeşim'de vatan hafta sonu inidirim mi yapıyormuş bazı arkadaşlarımdan duydum'da bir bilgin varmı ?

Haftasonları (her haftasonu için geçerli değil) %30 indirim yapıyorlar. FX 6300 almanı öneririm. Ama Burak Tüzün'ün önerdiği sistem ile (GTX770 ile) oyunları uçurursun. Bu arada Burak darboğaz yapmaz mı?

- - - Güncellendi - - -

Haftasonları (her haftasonu için geçerli değil) %30 indirim yapıyorlar. FX 6300 almanı öneririm. Ama Burak Tüzün'ün önerdiği sistem ile (GTX770 ile) oyunları uçurursun. Bu arada Burak darboğaz yapmaz mı? Hasan bir başka seçeneğin ise bütçeni 114 TL arttırıp bunu alman:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…