FX 8350 Toplama Sistem Tavsiyesi

İşlemci olarak FX8320 veya FX6300'ü alıp geri kalan parayla ekran kartına yatırabilirsiniz.

- - - Güncellendi - - -

Grafik merakınız fazla yoksa 4-5 yıl götürecek bir bilgisayar.

Arkadaşlar R9 280X, GTX770 ile rakiptir. GTX770'e üst, R9 280X'e orta diyemeyiz.

Mesela iki kart arasında R9 280X ve Gtx670 gibi orta düzey performanslı kartlar var nVIDIA Gtx700 serisinde sağlam kartlar üretiyor mesela Gtx780 yine R9 290'dan daha performanslı.

Yiğidi öldür, hakkını yeme. R9 290 >= GTX 780.

Konuya dönecek olursak eğer Burak Tüzün/Syper gibi moderatörler bir sistem paylaşmışsa eğer daha iyi bir seçenek sunamıyorsan uy. İtiraz edebilirsin ama konuyu bence gereksiz yere uzatmamalısın.

Konuyu fazla uzatan yok kardeşim, sadece bilgi toplayıp ona göre hafta sonu alacağım bilgisayarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hasan kardeş, ben de çok düşünmüştüm GTX760 ekran kartını almayı. Senin sorduğun soruyu cevaplayayım, evet şu an her oyunu oynarsın GTX760 ve GTX770 ile. Fakat GTX770 daha performanslı ve ileride her sene bilgisayar toplamıyorsan, belki GTX770 bir sene fazla idare edecektir seni. Ben de Burak Tüzün'ün önerdiği sisteme katılıyorum, fakat bütçem yetmiyor işlemciden o kadar kısmam, diyorsan bence biraz daha bekle ve önerilen ekran kartını al derim.

Hafta sonu düşer mi bu gtx 770'in ? Eger düşerse gtx 770 alırım. Fakat sistemimi değiştirmeden oynayabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…