FX 8350 ve GTX 1050 Ti sistem kasıyor

HeartOfDarkness

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda garip bir kasma var seslerde takılma meydana geliyor ama FPS'te sıkıntı yok.

Sistem;
  • ASUS M5A99FX Pro r2.0
  • FX 8350 4.0 GHz
  • 8 GB 1333 MHz
  • ASUS STRIX 1050 Ti
  • 500GB HDD
  • 120GB SSD
  • 460W PSU

Ram yeterli oluyor ancak hiç birşey açık değilken bile discordda sesler videoda attığım gibi kasıyor
Ramin yettiğine nereden kanaat getirdin dostum ? Ram kullanımına baktın 8GB altı gösteriyordu ikna oldun sanırım. Zaten bilgisayar olmayan RAM kullanamaz. Birincisi 8GB RAM devri kapanalı çok oldu. yetersiz kalıyor oyunlarda. İkincisi MHZ değeri ÇOK düşük. Çok eski ve yavaş RAM kullanıyorsun. Sorunum nedir diye sordun. Cevabını verdik. Sorunun ram dediğim seti al tak. Görürsün farkı.

8GB hala kullanılabilir ama 1333 Sayısı aşırı düşük, sıkıntı bence ramler
Kardeşim 4GB'ta kullanılabilir. Arkadaş oyun oynamak istiyorsa ve 10 yıl öncesinin değil günümüz oyunlarını oynamak istiyorsa 8GB RAM yetersiz. Arkada youtube açık olup bir yandan Lol açık olduğu zaman bile 9 GB RAM yiyor. Battlefield V bahsetmiyorum bile 11GB RAM kullandığını gördüm. 8GB yetersiz 1333 Mhz komik.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı