FX 8350 ve GTX 1060 FPS Sorunu

shabalaba

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 2 gün önce kendime bir sistem toparladım Vatan Bilgisayar aracılığı ile ve performans sıkıntısı yasıyorum. CSGO'da 150 FPS Dota2'de 110 FPSgibi üzücü sonuçlar verdi benim için. Ne kadar insanla irtibata geçsem bir çözüm bulamadım. Sistemi tamamen satmaya karar vermek üzereyim umarım bi çözüm bulunabilir.

Sistem
Ekran Kartı - MSI GTX 1060 gamingX 3g GB
İşlemci - AMD FX x8 8350 4 GHz
Anakart - MSI 970 gaming AMD DDR3 2133 MHz
Ram - Corsaır 8 GB venegance DDR3 1600 MHz

Ve SSD + soğutucu + harddisk yaklasık 3.500 TL yakın bi harcama yaptım. Yardımcı olursanız cok sevinirim özellikle Recep Baltaş kardeşimden. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX serisi işlemciler güncel oyun sistemlerinde kullanılmaması gereken seridir. Üstüne GTX 1060'ın kırpılmış olan versiyonunu almışsın. Yanlış tercihler performansı böyle etkiliyor.

Merhabalar. 2 gün önce kendime bir sistem toparladım Vatan Bilgisayar aracılığı ile ve performans sıkıntısı yasıyorum. CSGO'da 150 FPS Dota2'de 110 FPSgibi üzücü sonuçlar verdi benim için. Ne kadar insanla irtibata geçsem bir çözüm bulamadım. Sistemi tamamen satmaya karar vermek üzereyim umarım bi çözüm bulunabilir.

Sistem
Ekran Kartı - MSI GTX 1060 gamingX 3g GB
İşlemci - AMD FX x8 8350 4 GHz
Anakart - MSI 970 gaming AMD DDR3 2133 MHz
Ram - Corsaır 8 GB venegance DDR3 1600 MHz

Ve SSD + soğutucu + harddisk yaklasık 3.500 TL yakın bi harcama yaptım. Yardımcı olursanız cok sevinirim özellikle Recep Baltaş kardeşimden. Teşekkürler.

İşin teknik detaylarına girecek olursak, monitor desteklemedikten sonra 300 fps alsan nafile kardeşim. Yaklaşık 17 yıldır profesyonel düzeyde Counter Strike oynuyorum ki, biz hiç bir zaman bu oyun için yüksek düzeyde sistemlere para harcamadık. Senin sahip olduğun sistem ile de düşük FPS almaman gerekir. Bir kaç optimizasyon ile sorununa çözüm bulabiliriz. Arkadaşlarıma topladığım AMD FX6300, MSI 970A G43 ve 8 gb DDR3 ram ile 200 fps üzeri görürken senin bu sistemle daha fazlasını alman gerekir. Ayrıca CSGO dediğimiz oyun, CPU ve GPU yu çok zorlayan bir oyun değil. Dota oynamıyorum ama CSGO için yardım edebilirim. Steam hesabından beni ekleyebilirsin. Steam hesabım : skykhan06

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı