FX 8350 ve GTX 980 Sisteme Güç Kaynağı Tavsiyesi

Boşuna neden para versin kullanmıyacağı birşey için ? Onun parasıyla başka şeyler alır. 750W SLİ yapsa bile fazla gelicek.
Zaten sistemle tam eşit olarak alırsa darboğaz yapması ve parçaların sorun çıkarması muhtemel. 150W civarı ayırması gerekiyor.

Bir şey daha sormak istiyorum . Ana kart modelinde sadece m5a97 yazıyordu . Yani ben onun tam modelini bilmiyorum bu yüzden kaç mhz ram takabileceğimi de bilmiyorum . Nasıl tam modelini öğrenebilirim ?
4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2133(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz

4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2133(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz
Benim attığım link tam olarak benim kartımın modeli ile aynı mı bilmiyorum , dediğim gibi sadece kartın üstünde m5a97 r2.0 yazıyor yani tam modelini bilmiyorum . Nasıl öğrenebilirim yok mu bir olu ?

Asus M5A97 R2.0 modelidir zaten tam modeli.[/QUOTE]

Tamamda vatan bilgisayarda arattığımda bu ismin yanında ek isimlerde mevcut ve özellikleri farklı . Ben nereden bilebilirim benim ana kartım hangisi ?

Boşuna neden para versin kullanmıyacağı birşey için ? Onun parasıyla başka şeyler alır. 750W SLİ yapsa bile fazla gelicek.
550 W yetmeyebilir bronze sertifikalı falan değilse sonuçta %100 verimle çalışmıyor bu aletler.Bronzlar %82 gibi bir verimler çalışıyor sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…