FX 8350 ve R7 250 için 500W PSU yeterli mi?

Arf

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2019
Mesajlar
331
Çözümler
1
Yer
Çayırova
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Muhasebe Asistan Yönetici
Bir ay kadar önce PC upgrade ettim. FX 8350 CPU taktım bilgisayara. Şimdiki 250W PSU'nun yetersiz geldiğini ve bu yüzden en fazla 2.78 GHz'de çalıştığını söylediler birkaç arkadaş. CPU'yu beslemesi için SilverStone 500W 80+ PSU sipariş ettim. Bunun yeteceğini düşünüyorum.
Eğer ben bu güç kaynağını PC'ye montajladığım zaman CPU'nun 4 GHz stok çalışma hızına ulaşabilir miyim, ulaşmam için ekstra bir ayar vs. yapmam lazım mı?

Sistem:
  • FX 8350 CPU.
  • Sapphire R7 250 2 GB DDR3 128 Bit.
  • G.Skill 8 GB DDR3 1600 MHz RAM.
Ürün:
 
Yeterlidir. O PSU'yu ben de kullanıyorum tavsiye edebilirim. Sinerji'den almıştım ben hızlı bir şekilde elime ulaşmıştı. Nanokatalog da iyidir fakat elinize geçmesi biraz sürebilir.
 
Tahmini ne kadar süre de gelir.1 ayı bulabilir mi? Bazı sitelerde öyle şeyler gördüm.
Yeterlidir. O PSU'yu ben de kullanıyorum tavsiye edebilirim. Sinerji'den almıştım ben hızlı bir şekilde elime ulaşmıştı. Nanokatalog da iyidir fakat elinize geçmesi biraz sürebilir.
 
Bulabilir. Ne zaman geleceği şans işi. Kimse tam bir süre veremez. Tek bildiğimiz eninde sonunda geldiği

Nanokatalog'dan aldığım ürün 20 günde elime geçmişti benim. Sizin de bu civarlarda sürebilir. Daha da uzun sürebilir.

Acelesi olmayanlar alıyor genelde bu siteden. Fiyatlar düşük olduğu için beklemeye razı oluyoruz.
 
O zaman beklicez artık yapıcak bişi yok. Gelsin de aman diyim. Konuyu açtığım hesapta sıkıntı çıktı, mecbur burdan yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
 
Bugün PSU elime geçti. Gelir gelmez taktım ve çalıştırdım. Ancak CPU hala aynı frekansta çalışmaya devam ediyor 2.76 GHz ve %69 kullanımı geçmiyor.

Bunun düzelmesi ve stok hala geçmesi için ne yapmam lazım şuanda.
 

Dosya Ekleri

  • 1565951177214.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…