FX 8350 ve R7 265 Performans Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Intel fan boyları girmesin. War Thunder adlı oyunda 90 FPS'den bir anda 25'lere düşüyorum. Ultra ayarlarda. Sizce sorun neden kaynaklanıyor? Ekran katım Asus R7 265. Eğer darboğaz varsa bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler. Intel işlemci tavsiye etmeyin kesinlikle alamam. Zaten bu sistemi bile zor topladım. Oyun bildiğim kadarıyla DX 12 desteklemiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim arkadaşlar? İşletim sistemim Windows 10 64 bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin darboğaz yapması imkansız, DX 12 destekli oyun şuan piyasada yok. MSİ Afterburner programı ile oyun içindeki sıcaklıkları ölçüp bizimle paylaş. Bir de ekran kartı sürücülerin güncel mi? Ayrıca sen o ekran kartıyla hangi çözünürlükte oyun oynuyorsun?

1680X1050 de oynuyorum sıcaklıklar 70 derece falan. şuan 4,3 Ghz de oynuyorum sıcaklık sorunum yok. Darboğazı aşmak için oc yaptım ama fazla bir faydası olmadı. Oyunda zaten DX 12 desteklemiyor.

Sıcaklık 70 derece derken işlemci sıcaklığını kastetmemişsinizdir umarım, çünkü bu sıcaklıklarda işlemci performansında düşmeler olabiliyor. Bence siz en iyisi işlemci fanını temizleyin, bir de termal macunu yenilerseniz daha iyi olur. İnşallah sorununuzu kısa zamanda çözersiniz.

Buralarda AMD kullanan bir moderatör vardı. AMD işlemciler oyun içinde ani fps düşmelerine neden oluyor diyordu. İşlemci ekran akrtını yorduğu için fps düşmeleri yaşanıyor olabilir. İntel fan boyu falan değilim bu arada :D Driverları güncellemekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı