FX 8350 ve R9 270X sistem kilitlenme sorunu

anılcanakın

Hectopat
PC'de video izlerken videoyu durdurdum ve 1 saat öylece kaldı. Daha sonra tekrar başlatmak istesem de bilgisayar tepki vermedi ne mouse ne klavye çalışmadı. Ben de restart attım ama restart sonrası ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmedi. Uzun uğraşlar sonucu tekrardan görüntü geldi fakat bu sefer de BIOS ekranında veya Windows 10 çubuğu dönerken veya bilgisayar açıldıktan 5 dakika kadar sonra kilitlenmeler başladı. Restart attıktan sonra görüntü vermemeye de başladı PC. RAM'lerimi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum (Kingston hyperx Fury 16GB 1600 MHz). RAM'erin yerlerini değiştirdim, tek modül kullandım, eski RAM'leri taktım, işlemciyi söküp yuvasındaki toz oranını kontrol ettim, termal macun yeniledim, ekran kartını söküp taktım, başka monitör denedim ama hiçbir faydası olmadı. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sistem:
  • -AMD FX8350
  • -Kingston Hyperx Fury Black 16GB 1600MHz RAM
  • -Asus M5A97 R2.0 MB
  • -Powercolor R9 270X GPU
  • -WD Green 2TB HDD
  • -Seagate Baracuda 2TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı