Düşük bütçem olması nedeniyle sahibinden.com'da takılıyordum. Gözüme bütceme uygun ve hoşuma giden bir sistem buldum. Çok aşırı oyunlar oynamayacağım. (Minecraft tarzı oyunlar) nedeniyle bu bilgisayarı almak istedim. Biraz da tereddütte kaldım. Bu kadar ucuz bilgisayar sıkıntı çıkarır mı diye.
Düşük bütçem olması nedeniyle sahibinden.com'da takılıyordum. Gözüme bütceme uygun ve hoşuma giden bir sistem buldum. Çok aşırı oyunlar oynamayacağım. (Minecraft tarzı oyunlar) nedeniyle bu bilgisayarı almak istedim. Biraz da tereddütte kaldım. Bu kadar ucuz bilgisayar sıkıntı çıkarır mı diye.
Bu oyunlarda seni tatmin eder fakat FX 8350 ve anakartları hiçbir zaman ucuzlamadı. Daha uyguna bulabilirsin ya da biraz daha koyup yeni nesil 2. ellere bakabilirsin.
Çok mantıksız olur. 8350'den iyisi 9590'lar falan. Onlar da ısınmadan yanacak derecede ısınan, soğutması zor, performans/fiyat açısından zayıf işlemciler. Sana önerim bulabilirsen bu fiyatlara i7 4790 Serilerine bakman. Her açıdan daha iyi. Eğer üste çıkman gerekiyorsa da 1600 AF gibilere yönelebilirsin. Her şey biraz da bütçe.