Benim işlemci Fx 8320 ve ekran kartım R9 280X, güç kaynağım ise 600W. Güç kaynağı gayet yeterli ayrıca güç kaynağından kaynaklı darboğaz olacağını sanmıyorum.
Sisteme 650 watt 80+ bir güç kaynağı sorunsuz yeter. Tabi şu olabilir, kontrol edilmesinde fayda var. PSU'da pek rastlanmayan bir arıza olabilir. İmkanınız varsa başka bir PSU ile deneyin. 600 watt ile de deneyebilirsiniz, o da yetecektir. Sorun yaşamazsanız, sorun sizin PSU da demektir. Ayrıca FX 8350 darboğaz yapacak bir işlemci değil. GTX 980 ile de kullanabilirsiniz, Titan X ile de. @Azz 'ın dediği gibi bir BIOS güncellemesi deneyin. Sorun çözülmezse PSU ya odaklanırsınız.
Sisteme 650 Watt 80+ bir güç kaynağı sorunsuz yeter. Tabi şu olabilir, kontrol edilmesinde fayda var. PSU'da pek rastlanmayan bir arıza olabilir. İmkanınız varsa başka bir PSU ile deneyin. 600 Watt ile de deneyebilirsiniz, o da yetecektir. Sorun yaşamazsanız, sorun sizin PSU da demektir. Ayrıca FX 8350 darboğaz yapacak bir işlemci değil. GTX 980 ile de kullanabilirsiniz, Titan X ile de. @Azz 'ın dediği gibi bir BIOS güncellemesi deneyin. Sorun çözülmezse PSU ya odaklanırsınız.