FX 8350 ve R9 280x Darboğaz

Bios Güncel.

Benim A8 6600K işlemcim 316 puan alıyor. Sizin FX-8350 nin bu puanı alması çok garip. BIOS güncellemesi yapın.
Bu sisteme 650 W PSU yetmediği için düşük performans verdiğini düşünüyorum.

Benim işlemci Fx 8320 ve ekran kartım R9 280X, güç kaynağım ise 600W. Güç kaynağı gayet yeterli ayrıca güç kaynağından kaynaklı darboğaz olacağını sanmıyorum.

Sisteme 650 watt 80+ bir güç kaynağı sorunsuz yeter. Tabi şu olabilir, kontrol edilmesinde fayda var. PSU'da pek rastlanmayan bir arıza olabilir. İmkanınız varsa başka bir PSU ile deneyin. 600 watt ile de deneyebilirsiniz, o da yetecektir. Sorun yaşamazsanız, sorun sizin PSU da demektir. Ayrıca FX 8350 darboğaz yapacak bir işlemci değil. GTX 980 ile de kullanabilirsiniz, Titan X ile de. @Azz 'ın dediği gibi bir BIOS güncellemesi deneyin. Sorun çözülmezse PSU ya odaklanırsınız.

650W güç kaynağı yeterli olacaktır. İşlemciniz de problem var tam performanslı çalışmıyor.
Sorun çözüldü. Anti Virüs programlarından avast kullanıyordum avast'ı kaldırınca kart vermesi gereken performansa ulaştı.

İlginç bir çözüm olmuş ama çözdüğüne sevindim.

Bende avast kullanıyorum herhangi problem ile karşılaşmadım ama sevindim problemin çözülmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…