FX 8350 ve R9 290 TRI-X Sistem Nasıl Ucuzlatılabilir?

İşlemci olarak 8350 gereksiz. 8320, 6300, 6350 olabilir. SSD'yi çıkarın, sonra da eklenebilir. Kasa ve PSU'ya dokunmayın bence, soğutucu olarak da Hyper T4 alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben SSD'yi sadece bilgisayar hızlı işlem yapsın diye alacağım. Zaten 1 TB harddisk alıyorum yanında. SSD'ye oyun yüklemeyeceğim yani Şimdilik SSD'yi 120 yapıp bir de kasa+PSU yapmaya çalışayım en iyisi.

İşlemci olarak 8350 gereksiz. 8320, 6300, 6350 olabilir. SSD'yi çıkarın, sonra da eklenebilir. Kasa ve PSU'ya dokunmayın bence, soğutucu olarak da Hyper T4 alın.
Söylediğin soğutucu ile değiştim kardeşim, umarım daha iyidir. Ama ben 120 GB da olsa bir SSD istiyorum

SSD ne için lazım? OC yapacak mısın?

OC'ye gerek yok bence, gayet hızlı olur diye düşünüyorum. Ya ben bilgisayarın açılırken, programlara falan girerken yavaş olmasına dayanamıyorum.

Aslında mantıklı, oradan kıstığın parayı ekran kartına ver diyorsun yani. Peki bu ekran kartı ile benim ekran kartı arasında çok fark var mı? Fiyat 1500'e çıkyor ya, o bakımdan.

Bu ekran kartı 4 sene yeni çıkacak oyunlarda seni ultra high arası götürür, öyle diyeyim.

Peki tamam, o zaman ben bunu değerlendireyim.

Kardeşim, ben bizzat gidip gördüm. AOC daha iyi görüntü kalitesi olarak. 1 ms yanıltmasın, ben çok memnunum monitörümden. Oyunlar çok canlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…