serkan-90 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2014 #21 Silinen üye dedi: Kardeşim, ben bizzat gidip gördüm. AOC daha iyi görüntü kalitesi olarak. 1 ms yanıltmasın, ben çok memnunum monitörümden. Oyunlar çok canlı. Genişletmek için tıkla... Hangi monitör iyi diyorsun? Anlamadım Bu arada benim kasayı senin kasayla değiştirsem olur mu? Kasandan memnun musun? Thermaltake Element T 700W Midt ATX Kasa Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Kardeşim, ben bizzat gidip gördüm. AOC daha iyi görüntü kalitesi olarak. 1 ms yanıltmasın, ben çok memnunum monitörümden. Oyunlar çok canlı. Genişletmek için tıkla... Hangi monitör iyi diyorsun? Anlamadım Bu arada benim kasayı senin kasayla değiştirsem olur mu? Kasandan memnun musun? Thermaltake Element T 700W Midt ATX Kasa
B Barış Şentürk Ziyaretçi 26 Mayıs 2014 #22 Seçtiğiniz monitörü ben de kullanıyorum. Buyrun izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Seçtiğiniz monitörü ben de kullanıyorum. Buyrun izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
serkan-90 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2014 #23 ozaman değişmeye gerek yok Thermaltake Element T 700W Midt ATX Kasa bu kasadan memnun musun benim kasam ile arasında fiyat farkı bayağı var değişsem eksilen bişey olur mu?
ozaman değişmeye gerek yok Thermaltake Element T 700W Midt ATX Kasa bu kasadan memnun musun benim kasam ile arasında fiyat farkı bayağı var değişsem eksilen bişey olur mu?
caliskan_seyfo Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 472 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2014 #24 Kasayı ve PSU'yu değiştirme. O sisteme sağlam kasa ve PSU lazım. Seçtiğin kasa ve PSU çok kaliteli. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
serkan-90 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2014 #25 Silinen üye dedi: Kasayı ve PSU'yu değiştirme. O sisteme sağlam kasa ve PSU lazım. Seçtiğin kasa ve PSU çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman, kasa da kalsın Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Kasayı ve PSU'yu değiştirme. O sisteme sağlam kasa ve PSU lazım. Seçtiğin kasa ve PSU çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman, kasa da kalsın