FX-8350 ve R9 290 Tri-X sistem toplandı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet afedersiniz, ona dikkat etmemiştim yalnız şöyle bir şey var Inventus'da HDD kafeslerinin sökülebilir olduğu ve VGA alanının 390mm'ye çıktığı yazıyor ek olarak Cooler Master'ın sitesinde HD 5970 gibi uzun kartları da desteklediği yazıyor ki HD5970 tam 310mm, sanırım yine HDD kafesleri ile ilgili bir durum.

Vatan bilgisayarda bu karta uygun kaliteli başka bir kasa mevcut değil, Inventus üzerinden Corsair 400R ya da C70'e bakmalısınız.

Xigmatek kasalarda ne gibi sorunlar yaşarımki, kullanan hiç mi yok bu forumda :S

Hocam onun yerine TeknoBiyotik: AeroCool Mechatron Black Mesh 20cm Fan 2xUSB3. Mid Tower ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri ve TeknoBiyotik: Akasa Cobra 850W Single Rail %82 Verimli Ultra Slim Kablolu Modüler Güç Kaynağı - Güç Kaynağı (PSU) - PC Bileşenleri tercih etsek nasıl olur ?

Xigmatek kasalarda ne gibi sorunlar yaşarımki, kullanan hiç mi yok bu forumda :S
Bir tane incelemesini buldum ve okudum, soğutma performansı dışında çok iyi bir kasa diyorlar, pişman olacağını düşünmüyorum; bir kaç ek fan aldık mı tamamdır.

Xigmatek Talon review: a new angle - Conclusion | Hardware.Info United Kingdom

- - - Güncellendi - - -

Ne gerek var Aerocool gibi saçma sapan bir markaya o parayı vermeye neredeyse aynı paraya Corsair 400R alınabilinecek iken.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim, verdiğin linkide inceledim. Dediğin gibi bir kaç tane fan aldığımda sorunu çözmüş olurum

Hocam Corsair 400R 750W güç kaynağı olan max 500 TL civarı varsa link atabilir misiniz ?

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim, verdiğin linkide inceledim. Dediğin gibi bir kaç tane fan aldığımda sorunu çözmüş olurum
Ben teşekkür ederim. En kısa sürede aldığınız sistemin resimlerini ve incelemesini bekliyoruz, özellikle kasanın.
Hocam Corsair 400R 750W güç kaynağı olan max 500 TL civarı varsa link atabilir misiniz ?
Tabi buyrun: CORSAIR CC-9011011-WW-750CX kasa - inventus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…