FX 8350 ve RX 480 sistem toplama

EPGnodiller

Hectopat
Merhaba arkadaslar, asagida gordugunuz gibi bir sistem topladim ve hem ileriye donuk olmasi ve yillardir hasretle bekledigim yuksek FPS hayallerini gerceklestirmek istiyorum. Çogunuz Zen mimarisini bekle diyor ama buyuk ihtimal Zen ciktiktan sonra anakart icin yine bekleyecegim. İstedigim guncel oyunlari yuksek ayarlarda kasmadan rahatca oynamak. Monitor, klavye, mouse ve her seyim mevcut. Daha uygun fiyata bulabilir miyim? Bulabilir isem nereden bulabilirim? İstanbul'da oturuyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum, tesekkurler.

1480694324426.png
1480694331344.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zen işlemciler çıkmadan önce zaten anakartlar kesinlikle çıkmak zorundadır merak etmeyin. Ayrıca bu alacağınız anakart ile yeni ZEN'i kullanma imkanınız olmayacak. İlla ki şimdi alacağım diyorsanız i5 6402p alınız. Belleği ve anakartı DDR4 ve kasayı Frisby,Everest gibi markalar dışında ki markalardan seçiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı