merhaba saygıdeğer forum üyeleri, hemen hemen 1 ay önce ekran kartımı Radeon RX 580 8 GB OC'ye taşıdım. Şimdi de AMD FX-8320 işlemcimi yükseltmek istiyorum (2.el arıyorum). AMD Ryzen serisine yükseltmeyi düşünüyorum. 16 GB RAM'e sahibim. Anakartım 970A-DS3P. Bu sisteme en iyi uygun fiyatlı işlemci hangisidir?
Şimdiden teşekkürler.
FX 8350 işlemci kötü değil ama eh işte yani. Size i3 10100F önerebilirim sisteminiz için ya da R5 3600. arkadaşımda RX570+R5 3600 var yayın açıp istediği oyunu kasmadan oynuyor.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Team T-Force Vulcan TUF 16GB (2x8GB) 3200 Mhz DDR4 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Team T-Force Vulcan TUF 16GB (2x8GB) 3200 Mhz DDR4 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.