AMD FX X8 8350 işlemcim var, soğutucu olarak da Seidon 120V Plus kullanıyorum cpu ısısı 1 dakika içerisinde 100 dereceye çıkıyor ve bilgisayar kapanıyor. Termal macunu değiştireli 2 hafta oldu. Belki virüstendir diye format atıyordum önceden geçiyordu ve 1 ay sonra tekrar etmeye başlıyordu son 2-3 aydır böyle. Windows kullanıyordum, şuan Niresh Maverikcs işletim sistemim. Vantilatör tutarak dosyalarımı alayım dedim ona rağmen ısıyı düşüremedim. Önerisi olan var mı?
Bilgisayar daha açılırken yükseliyor. Masaüstünü görüyorum o an kapanıyor BIOS tan ısıya bakıyorum 48 den 100 e çıkıyor ısı 45 saniye de falan @Melih Seçgin . OC ile uğraşmadım oradan ne yapmam gerekiyor @froid ?
Ama senin problemin thermal macundan olamaz çünkü çok hızlı kapanıyor. Bundan 5 sene falan önce benimde böyle bir problemim olmuştu. PC açılıyordu biraz takılıyordum bir 3-5 dk (internette falan takılıyordum) pat kapanıyordu. Thermal macundan oluyormuş ama benimki 3-5 dk duruyordu. Yinede bir alternatif olarak kalsın. Güç kaynağının marka modelini yazar mısın?
Ama senin problemin thermal macundan olamaz çünkü çok hızlı kapanıyor. Bundan 5 sene falan önce benimde böyle bir problemim olmuştu. PC açılıyordu biraz takılıyordum bir 3-5 dk (internette falan takılıyordum) pat kapanıyordu. Thermal macundan oluyormuş ama benimki 3-5 dk duruyordu. Yinede bir alternatif olarak kalsın. Güç kaynağının marka modelini yazar mısın?