FX-8350 vs Athlon 3000G

tolgatoksoy14

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
FX 8320 daha iyi Ryzen 3 1200'e yakın. GTX 550 Ti var halihazırda ve eğer 3000G alırsam APU'sunu kullanacağım ve ekran kartını satmak zorunda kalacağım. Not: Upgrade düşünmüyorum zaten yaz gelince 0'dan sistem toplayacağım. Sizce FX 8320 alip GTX 550 Ti ile devam etmek mi mantıklı yoksa 3000G alıp APU'su ile devam etmek mi? PC var zaten halihazırda işlemci anakarti satip dediklerimi yapacağım. 3000G ise beni hem Windows 11'e halihazırda desteği olması ve daha güncel olması cezbediyor. TPM 2.0 da halihazırda var. Biraz kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Athlon 3000G öneriyorum yeni nesil bir işlemci.
Hocam upgrade olanagindan bahsediyorsaniz zaten dediğim gibi yazın sıfırdan güzel bütçeli yeni nesil bir PC toplayacağım. Eğer Windows 11 de stabil sürümde şu tpm ve işlemci nesili olayını kaldirmazlarsa athlon 3000g alacağım. Öbür türlü FX 8320 daha iyi.

Windows 11'e yükletme yapmayacaksanız FX 8320'den devam edin.
Zaten yeni bir bilgisayar toplayacağınız için paranız boşa gitmesin.
@tolgatoksoy14
Yapacağım hocam. 5 Ekim'i bekliyorum ona göre karar vereceğim. TPM i kaldırmasalar bile bence işlemci sınırlamasını kaldırırlar. Daha geçen windows 11 i windows 10 a güncelleme olarak vereceklerdi, niye bu kadar şişirdiler, anlamadım. Peki ben alacağım anakart uefi, buna TPM 2.0 çipi takarsam uyar mı? Aynı pin olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı