FX 8350 vs İ5 4460

ali.soysall

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mecbur olduğumdan dolayı AMD işlemci almak zorundayım. FX 8350 ve Intel i5 4460 arasında oyunlarda ne kadar fark eder ?

İkisinin de performansı iyi, aralarında pek bir fark yok.
Güncel olması bakımından Intel İ5 4460 daha çekici bir seçenek.

Merak ettiğim şey GTX 970'in yanında i5 4460 ve FX 8350 ile 10 FPS fark eder mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci o kadar etkilemez FPS'yi. Saf performansta o kadar FPS farkı olmaz. Olsa olsa 1-2 FPS fark eder. Darboğaz yaşanacak bir işlemci modeli olsaydı o zaman olabilirdi.

Bütçeniz varsa kesinlikle İ5 4460 almalısınız.

I5 4460 daha iyi bir işlemci. AMD almayın yaz sıcağında terlersiniz oruçlu oruçlu

İkisi de güzel. Intel alacaksan 4690K'yı da önerebilirim, hakikaten şahane işlemci. 8350 alacaksan da iyi bir sogutucu ve 990 chipsetli bir anakartla da 4.8 GHz'i rahat görüyor. Ben de 8350 kullanıyorum, H110 bagladım 970 chipsetli oldugu için anakartım 4.5 GHz veriyor. Bana da yetiyor, onun için zorlamıyorum. Arkadaşım da 4690K kullanıyor, gerçekten gerek elektrik tüketimi olsun gerek performans olsun hakikaten başarılı ama oyunların çogunda başabaşlar genel itibariyle iş ekran kartında bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…