FX-8370 ve GTX 1050 Ti PUBG Mobile anlık donma sorunu

oturansincap

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler iyi forumlar.
GameLoop üzerinden PUBG Mobile oynuyorum fakat aşırı anlamsız donmalar oluyor. Normalde 55-59 FPS arası ama tam savaş esnasında düşüyor, scope açıp spray atarken 30'lara düşüyor, adam karşıma çıkınca FPS düşmesi oluyor. Ölürken donuyor 1 FPS oluyor 15-20 saniye sonra kendine geliyor, Evo Arena'da 40 FPS. YouTube üzerinde çekilmiş bütün videoları denedim. Oyun içi ayarlar akıcı ve FPS limiti 60, GFX tool indirip 1920X1080 yap 60FPS yap vesaire ayarlarını denedim. Emülator ayarlarından OpenGL ve DirectX akıllı mod her şeyi denedim. Hatta yok regedit oluştur şunu yap bunu yapları hiç inanmadığım şeyleri bile denedim belki işe yarar diye. BIOS ayarlarından işlemci sanallaştırma aktif. Bunun başka bir yolu varsa çok minnettar olurum yoksa bırakacağım galiba...

Bilgisayar özelliklerim:

AMD FX-8370 4.3 GHz 8 çekirdek.
MSI GTX 1050 Ti 4 GB.
MSI Gaming 970 anakart.
16 GB RAM.
Oyun 500 okuma/500 yazma hızına sahip SanDisk SSD'de kurulu.
Windows 10 2004 güncel sürüm (daha yeni güncelledim 1909'da da böyleydi)
Ekran çözünürlüğü 1920X1080.

Yani ben bu bilgisayarla ne oyunlar oynuyorum 60FPS, PUBG Mobile oynayamıyorum. Çok garibime gidiyor bu yüzden çok takıldım. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı