tahacob
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar ben Tecnopat ailesine yeni katıldım. Her şeyden önce herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar diliyorum. Ben yeni bir oyun sistemi toplamak istiyorum ve özellikleri aşağıda belirttiğim gibidir. Bu sistem ile ilgili sormak istediğim birkaç şey var.
Evet arkadaşlar sistemi bu şekilde düşünüyorum ve merak ettiğim konular;
Bütçem 4000 TL'dir. Yukarıda belirttiğim sistem parçaları 2350-2400 TL arasında tutmaktadır. Yani kasa ve PSU için elimde kalan bütçe maksimum 1600 TL'dir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak cevap verin. Şimdiden herkese teşekkürler...
- Anakart: GIGABYTE GA-970-Gaming AMD 970A
- İşlemci: AMD FX X8 8370 Soket AM3+ Wraith Soğutucu 4.3GHz 16MB Önbellek
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 670 Gigabyte 3xWindForce 4GB Edition (Şu an kullanmaktayım.)
- Soğutucu: Zalman CNPS14X
- Bellek: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX
- SSD: Samsung 120GB 850 EVO M.2
- HDD: WD 3.5" 3TB Purple Sata 3.0 64MB Cache
Evet arkadaşlar sistemi bu şekilde düşünüyorum ve merak ettiğim konular;
- Kaçlık PSU lazım?
- Soğutucunun boyutunu göz önünde bulundurarak önereceğiniz kasa hangisidir?(Soğutucunun boyutları: 140(L) x 126(W) x 159.3(H)mm)
- Sizce belirttiğim sistemin oyunlardaki performansı nasıl olur? (Need for Speed, The Witcher III, BF1, vb.)
- Sistem için önereceğiniz ya da onun yerine şunu alsan daha iyi olur diyeceğiniz şeyler var mı ?
Bütçem 4000 TL'dir. Yukarıda belirttiğim sistem parçaları 2350-2400 TL arasında tutmaktadır. Yani kasa ve PSU için elimde kalan bütçe maksimum 1600 TL'dir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak cevap verin. Şimdiden herkese teşekkürler...
Son düzenleyen: Moderatör: