FX 8370 ve GTX 960 FPS düşmesi

ColakPiyanist

Hectopat
Merhaba, ortalama bir sistemim var ilk aldığımda oyunlarda yüksek değerler alıyordum ama yaklaşık 2-2.5 yıldır FPS'im düşüyor. Normalde artık eskimeye başladığını düşünmüştüm ama artık sanki bir yazılımsal sorun gibi geliyor çünkü kullandığım bilgisayardan daha eski laptopum var ve onda bile daha yüksek değerler alıyorum. Oynadığım oyun genelde LoL FPS yaklaşık 20'lere düşüyor bazen öyle bir düşüyor ki 7 - 8 arasına iniyor (en düşük ayarlarda gölgeler kapalı) farklı oyunlarda test ettim mesela Valorant (yine düşük ayarlar) 230 FPS'lerden 5 FPS'e düşüşler yaşıyorum. Sık sık oluyor başka bir örnek Hellblade ve Witcher 3 (orta grafik ayarları) ara ara lag oluyor. Bir süre sonra bilgisayar kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Sistemim:

Ekran Alıntısı.PNG

Not: 2 yıl önce FPS düşüşleri başladığında LoL desteği ile irtibata geçmiştim bana yaptırdıkları işlemler şu şekilde: Sıcaklık kontrol, Xbox tamamen devre dışı bırakma, bilgisayar format ve temizlik, RAM testleri hepsini programlar yardımıyla yaptım ve kayıtlarını onlara gönderdim ama hiçbirinde sıkıntı yok dediler bu yüzden ümidi kesip düşük FPS'le oynamaya devam ettim ama artık yetti umarım bir bilen çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı