FX 8370E ve R9 285 Tabanlı Sistem

820Lumia820

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Arkadaşlar resimdeki sistemle ilgili sorularım;
  1. Güç kaynağı yeterli midir?
  2. Anakart kasaya sığar mı?
  3. İşlemci kutusundan gelen soğutucu işe yarar mı?
  4. Görüşleriniz.
AMD.png

Bu saatten sonra AMD işlemci almamanızı öneririm. Çünkü AM3+ çok eskidi ve güncel değil. Güncel Intel işlemcilere yönelmenizi tavsiye ederim.

Kafam ağrıdı hocam. Bilgisayar alacağım. Birkaç haftadır araştırıyorum. Kusacağım artık. Gidip ASUS GR8 alıp geçeceğim bu gidişle 2500TL ye.

İ5 4460
Z3 plus ve 500w
H81m plus
Bu bileşenleri alırsanız gtx 970i zorlarsanız.

Anakart ı kesinlikle kırpmak istemiyorum hocam. Bunun dışında 960 a da razıyım. Bunun dışında, forumda çok fazla hata konuları var ve mağazaların sorunlu yada iade alınmış ürünleri sattıkları yönde de konular var. Sistem toplamaktan soğudum. Midem bulandı.

Kafam ağrıdı hocam. Bilgisayar alacağım. Birkaç haftadır araştırıyorum. Kusacağım artık. Gidip ASUS GR8 alıp geçeceğim bu gidişle 2500TL ye.
Hocam şimdi böyle diyorsunuz da sistemi kurup oyunların keyfine bakınca iyi ki toplamışım diyeceksiniz. Ayroca ASUS GR8 dünya genelinde pahalı bulunan ve fiyatını haketmediğini söylenen bir ürün. İçinde GTX 750Ti var. Siz ise bu bütçeye 960, zorlarsanız 970 alabilirsiniz. Şimdi siz bana bütçenizi, kullanım amacınızı söyleyin ben de size o bütçeye olabilecek en iyi sistemlerden birini önermeye çalışayım. Daha sonra bu parçaları bir kağıda yazın ve Vatan'a ya da alacağınız mağazaya gidin. Onlar size ne öneride olursa olsun kararınızdan şaşmayın. Bilgisayarı siz kuracaksanız zaten neredeyse her kutunun üzerinde etiket var. Bir tanesi bile yırtık olursa anında değişim yapabilirsiniz. Eğer mağazadakilere toplatacaksanız da izlemek istediğinizi, başkalarının böyle sorunlarla karşılaştığını söyleyin. Sorun çıkarırlarsa da ben size nasıl güvenebilirim ki falan deyin. Kabul ettirmeye çalışın. Ya da o olmazsa kurmadan önce bütün kutuların ambalajlarını kontrol edin. :)

Hocam şimdi böyle diyorsunuz da sistemi kurup oyunların keyfine bakınca iyi ki toplamışım diyeceksiniz. Ayroca ASUS GR8 dünya genelinde pahalı bulunan ve fiyatını haketmediğini söylenen bir ürün. İçinde GTX 750Ti var. Siz ise bu bütçeye 960, zorlarsanız 970 alabilirsiniz. Şimdi siz bana bütçenizi, kullanım amacınızı söyleyin ben de size o bütçeye olabilecek en iyi sistemlerden birini önermeye çalışayım. Daha sonra bu parçaları bir kağıda yazın ve Vatan'a ya da alacağınız mağazaya gidin. Onlar size ne öneride olursa olsun kararınızdan şaşmayın. Bilgisayarı siz kuracaksanız zaten neredeyse her kutunun üzerinde etiket var. Bir tanesi bile yırtık olursa anında değişim yapabilirsiniz. Eğer mağazadakilere toplatacaksanız da izlemek istediğinizi, başkalarının böyle sorunlarla karşılaştığını söyleyin. Sorun çıkarırlarsa da ben size nasıl güvenebilirim ki falan deyin. Kabul ettirmeye çalışın. Ya da o olmazsa kurmadan önce bütün kutuların ambalajlarını kontrol edin. :)

Öncelikle vaktinizi ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  1. Verebileceğim en fazla 2.600-2650
  2. En fazla oynadığım oyunlar; LOL ve Minecraft.
  3. GTAV i problem yaşamadan oynamak isterim.
  4. Anakart ve güç kaynağı kaliteli malzemelerden olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı