FX 8370E ve R9 285 Tabanlı Sistem

Hocam buyurun. Öncelikle isterseniz ekran kartını GTX 770 yapabilirsiniz. GTX 960'dan çok az daha performanslıdır. Ancak ben olsam GTX 960 alırdım. Çünkü GTX 960 daha güncel bir kart. Technopat olarak da bizim görevimiz günceli tavsiye etmek. Ancak yine de karar sizin. Ayrıca isterseniz AMD bir ekran kartı da alabilirsiniz. Ancak R9 300 serisi geleceği için eskiyecek bir karta yatırım yapmak ne kadar mantıklı bilemem. Dediğim gibi sırf tartışma çıkmasın diye seçenekleri size sunuyorum. Ekran kartı konusunda 960, 770 ve 280x önerebilirim. Bunlar arasında karar size ait. Anakart'a gelirsek askeri sınıf bileşenler kullanılmış bir anakart. Ayrıca PSU istediğiniz gibi kaliteli 80+ sertifikalı. Merak ettiğiniz bir şey olursa etiketlemeniz yeterli. Bu arada bu sistem ile güncel oyunları High-Ultra arası oynamak mümkün.

Ssd de dahil olmak üzere 2400tl. Yalnız bazı parçalar indirimde biran önce toplarsan bu sistem seni gayet memnun eder. 500w Hayde hayde götürecektir. Yetmez diyenlere kulak asma. i5 işlemci alıyosun 700 w güç kaynağı mı alacaksın? Eğer ekran kartını da nvidia yapmak istersen hiç düşünmeden EVGA GTX 760 alabilirsin. İyi günler

Ekleme: R9 285 gayet güncel bir karttır. Tereddüt etmene gerek yok dostum.
Eğer biraz daha koyabilirim dersen kesinlikle ramleri 2x8 den 16gb yap.
www.vatanbilgisayar.com: 16GB (2x8GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram - Vatan Bilgisayar
Tahminen 2650 filan gibi bişey olur.

Teşekkür ediyorum. Paylaşmış olduğun örnek çok güzel.
50-100 TL daha verebildiğim anda şunu alamaya çalışacağım;

Birçok arkadaş sistem önerisi paylaşmış. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Sistemi.png
    26,5 KB · Görüntüleme: 413
GTX960 o fiyatını hak etmeyen bir kart. O fiyata R9 280x alınır. R9 285'i alabilirsin indirimdeyken.

Hocam karar sizin dediğim gibi. R9 290 da sığar bu bütçeye ancak bu sefer anakart ve güç kaynağı istediğiniz gibi olmaz.

GTX960 o fiyatını hak etmeyen bir kart. O fiyata R9 280x alınır. R9 285'i alabilirsin indirimdeyken.

Bu sistemi almam için babamın hadi demesini bekliyorum. 2 Hafta içerisinde alabileceğini söyledi. Yarın da olabilir diğer günlerde. 285 i de düşünmüyor değilim.

Hocam karar sizin dediğim gibi. R9 290 da sığar bu bütçeye ancak bu sefer anakart ve güç kaynağı istediğiniz gibi olmaz.
Biraz daha zamanım var. Düşüneceğim. Çok teşekkür ederim.

AMD bir kart alınabileceğini mesajımda belirtmiştim zaten. Açıkladığım gibi R9 300 serisi çıkacağı ve 200 serisi güncelliğini yitireceği için tavsiye etmedim. Yine de karar arkadaşın.

AMD bir kart alınabileceğini mesajımda belirtmiştim zaten. Açıkladığım gibi R9 300 serisi çıkacağı ve 200 serisi güncelliğini yitireceği için tavsiye etmedim. Yine de karar arkadaşın.

Şimdi Hocam, 285 in karşısındaki denk geldiği kart 960 ise, hemen hemen aynı sonuçlar varsa, ben daha az elektrik yakanı alırım. .p

Arkadaşlar herkes sürekli eski chipsetli anakartlar öneriyor özellikle H81 chipsetli anakartları öneriyorsunuz ama anakart sistemin en önemli parçalarından biridir en uzun süreli kullanılacak ve en dayanıklı olması gereken, sisteme yapılacak tüm eklemelerle uyumlu olması gereken(işlemci, ekran kartı, ram vs.) parça anakarttır.
Uzun ömürlü sistem istiyorsanız güncel chipset kullanın önerim ASUS H97M-PLUS.

Daha performanslı kart alabilir. Sanki diğer kartlar çok eskimiş gibi güncel diye tutturmuşsun. Fiyatını hak etmeyen kartı öneriyorsun. Sanki R9 300 serisi çıkınca R9 200 serisi çöp olacak. R9 200 serisi de Dx12 desteği alacak zaten. Çıkınca fiyat ve performansına bakar ona göre tavsiye ederiz.

Şimdi Hocam, 285 in karşısındaki denk geldiği kart 960 ise, hemen hemen aynı sonuçlar varsa, ben daha az elektrik yakanı alırım. .p
GTX 960'ın fiyatına R9 280x alırsın. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…