FX 9370 sistemden Ryzen'e geçmek

Cnegzo

Kilopat
  • İşlemci: AMD FX 9370 4.4 GHz (sıvı soğutucu mevcut)
  • Anakart: MSI 990FXA Gaming
  • Ekran kartı: MSI GTX 1050 Gaming X
  • 750 Watt PSU

İşlemci çok ısınıyor. Her yolu denedim sistemsel ve fiziksel olarak (fan temizliği ve macun değişimi) kar etmedi. Şimdi ben öğrendim ki anakartım Ryzen işlemcileri kabul etmiyor. Anakartı satmam zor gibi duruyor. İşlemciyi değiştirsem alabileceğim pek fazla işlemci kalmıyor. Bu sisteme ne önerirsiniz acaba? Kurtarma planlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemde yapabileceğiniz bir şey yok. Anakart, RAM ve işlemci üçlüsünü satmanız gerekiyor. Elinizdeki bütçeye göre yeni üçlü almalısınız.

Bu sistemde yapabileceğiniz bir şey yok. Anakart, RAM ve işlemci üçlüsünü satmanız gerekiyor. Elinizdeki bütçeye göre yeni üçlü almalısınız.

Teşekkürler cevap için. İşlemciyi 8370 ile (125 watt) değiştirme konusunda düşüncesi olan arkadaşları bekliyorum

Sıcaklık değerlerin yük altında hangi seviyelerde?

Coolor master seidon 120v sıvı soğutucu mevcut yaklaşık bir 5 yıl oldu alalı işlemci ile sıvı soğutucuyu.

Sıcaklık yük altında 70lerde. Tabi akabinde oyunlarda kasmaya, fps düşmesine sebep oluyor. Bu arada işlemci 220watt olduğu için overclock yapılamıyor anakart izin vermiyor 200wat üstü işlemcinin overclock yapılmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…