FX 9370 Sisteme R9 290X

FarukGuney

Hectopat
Yer
Nazilli
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar bugün bu siteden yardımla bir masaüstü toplamaya karar verdim vatan bilgisayardan araştırdım ve bir yerde arada kaldım şu üç donanımı kullansam uyumsuzluk yapar mı ? Gerek olursa aklımdaki donanımların geri kalanını da yazabilirim. Donanımlar:

[url="http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-9370-soket-am3--44ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html#genel-bakis"]FX X8 9370 Soket AM3+ 4.4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci - 938 Soket - İşlemciler - Vatan Bilgisayar[/url]

Z87-GD65 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - INTEL Uyumlu - Anakartlar - Vatan Bilgisayar

R9 290X TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı - Amd Ekran Kartı

Sıkıntı olmaz fakat oyun amaçlı düşünüyorsanız o işlemciye gerek yok fx6300 yeterli.

@üst
kardeş iki tane sıkıntı olmaz yorumu aldım niye sorun çıksın ki

Arkadaş haklı. Sıkıntı olur. Hem anakartının soketinin bacakları var hem işlemcinin. Kısaca o işlemciyi o anakarta takamazsın.

Ekran kartı ile sorun yok peki değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…