Ben yaklaşık 2800 tl'ye pc topladım. Tek eksik SSD zaten zar zor yani zorluklarla o kadar para toplayabildim ekstra verecek 50 tl yoktu. Gelelim sisteme:
Anakart ve işlemci çok yüksek olmuş. Ekran kartı düşük kalmış. Anakartı asus m5a97 r 2.0 alıp işlemciyi 6300 yaparsak. Kalan parayı bilmiyorum çünkü mobildeyim. Kalan parayı ekran kartına yatırın.
İleriye dönük bir toplama, ileride sadece ekran kartını değiştirebilirim ama işlemci değiştirirsem anakart falan da değişmesi gerekıyor. Şu anlık bu yetiyor, ileri ki zamanlarda ekran kartı değiştirmek daha basit olur.
Ben yaklaşık 2800 tl'ye pc topladım. Tek eksik SSD zaten zar zor yani zorluklarla o kadar para toplayabildim ekstra verecek 50 tl yoktu. Gelelim sisteme:
Sağ ol cevapladıgın için ama kardeşim 3.200 tl diyorsun. Tamam sıstem guzel ama benim 2.500 tl verecek param bile yoktu zar zor 2.700 tl buldum, o da kasa 500 tl tuttu işlemci çok yiyor. İleriye dönük yatırım yaptım biraz. Ekran kartı 1 yıl, bilemedin 2 yıl idare eder sonra zaten değiştireceğim ama işlemci ve anakartla uğraşmak istemiyorum bir de. Almışken onları tam almak istedim.
Bilgisayarı aldım kargo bekliyorum 5-6 parçası geldi zaten, kasayı iade etmiştim yeni kasa 300 tl daha pahalı oldu yani orada bile zorlandım sen diyorsun 3.500 tl. O aşar öğrenciyim . Amacım eğlenmek yani profesyonel değilim. Oyun oynamak ve video programlarıyla uğraşıyorum onlarda bu sisteme göre rahatlıkla yetiyor. İleride çalışınca daha iyisini alırım eğer Technopat olursa paylaşırım