yigit_celik Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Bu sistem ne kadar eder? Valorant oynatır mı? Dosya Ekleri Screenshot_20210626-070640.jpg 72,4 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Alperr24 Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 527 26 Haziran 2021 #2 yigit_celik dedi: Bu sistem ne kadar eder? Valorant oynatır mı? Genişletmek için tıkla... O işlemci aşırı güç harcıyor diye biliyorum.Elrqn kartı da güçlü sayılmaz. Yani ne kadar istediğine bağlı ben olsam almazdım o işlemciyi. Alperr24 dedi: O işlemci aşırı güç harcıyor diye biliyorum.Elrqn kartı da güçlü sayılmaz. Yani ne kadar istediğine bağlı ben olsam almazdım o işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Bu arada gülen saygısız arkadaş aç ta Gluteus Maximusuna gül. Son düzenleme: 26 Haziran 2021
yigit_celik dedi: Bu sistem ne kadar eder? Valorant oynatır mı? Genişletmek için tıkla... O işlemci aşırı güç harcıyor diye biliyorum.Elrqn kartı da güçlü sayılmaz. Yani ne kadar istediğine bağlı ben olsam almazdım o işlemciyi. Alperr24 dedi: O işlemci aşırı güç harcıyor diye biliyorum.Elrqn kartı da güçlü sayılmaz. Yani ne kadar istediğine bağlı ben olsam almazdım o işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Bu arada gülen saygısız arkadaş aç ta Gluteus Maximusuna gül.