umdeka53
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- BİLGİSAYAR TEKNİKERİ/ TURİZM REHBERİ
Performans karşılığından ziyade son teknoloji ürünü olarak piyasaya sürdükleri işlemcileri kastettim. Tabi ki bu yinede intelin tüketicisinin bütçesini düşündüğü anlamı taşımaz. Siz söylüyorsunuz i5 in normal bir işlemcisinin fiyatı bile 700 tl gibi bir rakamlarda iken daha üst seviye işlemcilerini düşünemiyorum.Hocam işlemcinizin piyasa fiyatı Amd FX X8 9590 4.7GHz Soket AM3+ 16Mb Cache İşlemci Fiyatı :830 TL . Bu işlemcinin inteldeki performans karşılığı i5 4590. Piyasa fiyatı 722 TL. AMD nasıl oluyor da ucuz yapıyor? Buradaki ucuzluğu ben körüm de görmüyor muyum acep, anlamadım.
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için, kimsenin kimseyi ezme gibi ne bir hakkı ne de bir haddi olabilir. Sonuçta senin paran senin eğlencen kimseyi irdelemez. Arkadaşların yorumlarına kızmıyorum. Eleştiriye açık olmasam danışmazdım.Arkadaşımız inatla üstüne basa basa AMD sevdiğini söylüyor. Siz neden arkadaşı ezme kötülemeye çalışıyorsunuz sadece ona anlam veremedim. Adam açıkca belirtmiş AMD'e sempatim var Intel ürünlerini sevmiyorum. Performansı önemli değil. Daha neyi tartışıyoruz orası açık değil.