FX 9590 sisteme anakart tavsiyesi

Mecoosa

Hectopat
Daha fazla  
Öncelıkle sımdıden cevaplarınız ıcın tesekkurler. Benım sorunum bende AMD FX 9590 am3+ soketlı ıslemcı var. Bunun ıcın anakart arastırıyorum.
Asus M5A99FX PRO R2.0

Gigabyte 990FXA-UD5 Amd 990FX 1866MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart

Bunlar uyumlu mudur? Gonul rahatlıgıyla alabılır mıyım? Bı tavsıyenız varsa soyler mısın?
Ben Gıgabyte ve Asus'un kendı sıtesınde ıslemcı destek lıstesınden baktım ve bunlar vardı ama yıne de sızınde goruslerınızı almak ıstıyorum.

AM3+ ibaresi gördüğün Anakartlar uyumludur ama tutup da o işlemciye ucuz bir Anakart alınmaz. Yani seçtiğiniz modeller iyidir. Ben Gigabyte almanızı öneririm çünkü bildiğim kadarıyla AMD tarafında Gigabyte Anakartlar daha performanslı çalışıyor.

Hepınıze tesekkurler. Galıba Gigabyte 990FXA-UD5 Amd 990FX 1866MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart tavsıye edıycem.
İslemcıyı aldıktan sonra hata yaptıgımın farkına vardım ama ısımı goruyor soyledıgınız gıbı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı