FX işlemciler iyi midir?

Bati.

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Programcısı.
Yeni bilgisayar almak istiyorum. Şu anki işlemcim i5 2400 bana yetersiz geliyor. 4 çekirdek olmasında sıkıntı yok ama oyunlarda performansı düşük. Hiç de AMD işlemci kullanmadım, FX serisi almak istiyorum. FX8350 sistem almayı düşünüyor. 12 GB RAM, RX460, RX580 arası, Ryzen düşündüm ama fazla pahalı bütçeme göre. 2000-2350 civarı. Almak istiyorum. İkinci el alsam pişman olur muyum, performanslı olur mu, ısınma sorununu çok yaşar mıyım? Kule tipi soğutucu alacağım 6 bakır borulu falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben RX570 ve FX6100 ile GTA 5 en yüksek ayarlarda 1600*1050 çözünürlükte Max 30 FPS, Minecraft 1.16'da ise 60-70 FPS alıyorum.

Aynı işlemci bende de var RX570'i besleyebiliyor senin ekran kartın ney ki verim alamıyorsun? Fx serisi insanların AMD markasından soğumasını ve bunun neticesinde fanboylara evrilmesiyle yeni bir ırk akımının ortaya çıkmasına vesile olmuştur. Sonradan Ryzen bile bu fanboy cehillere laf anlatamadı.

2.El elden alırsın testlerini yaparsın bir sıkıntı olmaz. Olursa da aldığından 2 hafta kadar teminat istersin.

İstersen SS alıp atabilirim besleyemediğine dair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…