B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 FX sound kullanıyorum müziğin sesini fazla açmıyorum ben. Bayağı kısık dinliyorum zaten sadece sesi güzelleştiriyor gibi geliyor. Bana bir zararı olur mu?
FX sound kullanıyorum müziğin sesini fazla açmıyorum ben. Bayağı kısık dinliyorum zaten sadece sesi güzelleştiriyor gibi geliyor. Bana bir zararı olur mu?
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Çok yüksek sesle dinlemezseniz hiç bir zararı olmaz.
B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 EtiCrax dedi: Çok yüksek sesle dinlemezseniz hiçbir zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık G335 kulaklığa bir şey olur mu peki.
EtiCrax dedi: Çok yüksek sesle dinlemezseniz hiçbir zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık G335 kulaklığa bir şey olur mu peki.
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 babapiro23 dedi: Hocam kulaklık G335 kulaklığa bir şey olur mu peki. Genişletmek için tıkla... Hayır kulaklık fark etmiyor bu seslerde,sadece yüksek ses dinlemek zarar verir.
babapiro23 dedi: Hocam kulaklık G335 kulaklığa bir şey olur mu peki. Genişletmek için tıkla... Hayır kulaklık fark etmiyor bu seslerde,sadece yüksek ses dinlemek zarar verir.
B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 EtiCrax dedi: Hayır kulaklık fark etmiyor bu seslerde, sadece yüksek ses dinlemek zarar verir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ olun.
EtiCrax dedi: Hayır kulaklık fark etmiyor bu seslerde, sadece yüksek ses dinlemek zarar verir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ olun.