FX TV nasıl kullanılır?

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
FOX Crime mı, Fox TV mi, FX TV mi olduğu hakkında hiçbir fikrim yok bu platformun.
Ama The Walking Dead'in yeni sezonunu izlemek için almayı düşünüyorum. Korsan sitelerden her bölüm başı üçer beşer reklam izlemek istemiyorum.
AMC Plus da Türkiye'de olmadığı için, Türkiye'de yayınlayacak olan tek platform FX. İlk defa kullanacağım ama nasıl bir platform olduğunu bilmiyorum. Netflix tarzında bir şey, değil mi? Ayrıca herhangi bir uygulaması da yok. Vodafone TV, TV+ gibi ek uygulamalar üzerinden izliyoruz sanırım. Mobil servis sağlayıcım Vodafone TV üzerinden izlemeyi düşünüyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Abonelik nasıl alacağız? Yoksa bu bir kanal olarak falan mı geçiyor bu platformlarda? Vodafone TV'yi almam gerekli mi FX TV içeriklerine ulaşmam için?

Vodafone TV satın alıp izleyebilirsin. FX TV'yi izlemek için yayınlandığı platforma abone olmak gerekiyor. D-Smart aboneliğimiz var, televizyonda FX kanalı mevcut.

Buradan paket alabilirsin:
Vodafone TV - Filmler, Diziler, TV Programları ve Daha Fazlası

Bakarsan direkt olarak görüyorsun zaten FX ve FOX Crime'ı, üye girişi yapman yeterli:

Vodafone TV satın alıp izleyebilirsin. FX TV'yi izlemek için yayınlandığı platforma abone olmak gerekiyor. D-Smart aboneliğimiz var, televizyonda FX kanalı mevcut.

Buradan paket alabilirsin:
Vodafone TV - Filmler, Diziler, TV Programları ve Daha Fazlası

Bakarsan direkt olarak görüyorsun zaten FX ve FOX Crime'ı, üye girişi yapman yeterli:
Screenshot_20210822-140153_VodafoneTV.jpg

Hocam uygulamayı yükleyip Vodafone Self şifrem ile giriş yaptım. Direkt tüm içerikler çıktı. Paket falan satın almam gerekmiyor mu? Yoksa Vodafone'lu olduğum için mi erişebiliyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1145189
Hocam uygulamayı yükleyip Vodafone Self şifrem ile giriş yaptım. Direkt tüm içerikler çıktı. Paket falan satın almam gerekmiyor mu? Yoksa Vodafone'lu olduğum için mi erişebiliyorum?
Hocam tam olarak bir bilgim yok fakat Vodofone Red kullanıcılarına ücretsiz olduğunu belirtmişler.

FX TV beklentilerimi karşılamadı açıkçası. Ben istediğimiz zaman izleyebiliyoruz sanıyordum The Walking Dead'i. Ama canlı yayın akışında izleyebiliyoruz sadece. 22.00 - 22.30 civarı bir şeydi. Maalesef tek çözüm internetten izlemek sanırım :D. Teşekkürler yine de, burada sevdiğim birkaç film varmış. Onları izleyeyim bari :) .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı