YusufErdem34 Yoctopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #1 AMD FX X4 4100 www 4K gu işlemci. Gigabyte AM3+ anakart. NVIDIA GeForce GT 730. Kingston 2x8 DDR3 RAM. 1TB hard disk. Sizce nasıl, ne önerirsiniz? Fiyat: 2500. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022
AMD FX X4 4100 www 4K gu işlemci. Gigabyte AM3+ anakart. NVIDIA GeForce GT 730. Kingston 2x8 DDR3 RAM. 1TB hard disk. Sizce nasıl, ne önerirsiniz? Fiyat: 2500.
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 25 Nisan 2022 #2 Fiyatına göre iyi anlık teknolojiye göre yetersiz fakat ne için kullanacağınız önemli tabii ki.
YusufErdem34 Yoctopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #3 MrWasil dedi: Fiyatına göre iyi anlık teknolojiye göre yetersiz fakat ne için kullanacağınız önemli tabii ki. Genişletmek için tıkla... Ben oyun için kullanacağım Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum ekran kartımla işlemci arasında bir uyuşmazlık olur mu sizce?
MrWasil dedi: Fiyatına göre iyi anlık teknolojiye göre yetersiz fakat ne için kullanacağınız önemli tabii ki. Genişletmek için tıkla... Ben oyun için kullanacağım Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum ekran kartımla işlemci arasında bir uyuşmazlık olur mu sizce?
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 25 Nisan 2022 #4 YusufErdem34 dedi: Ben oyun için kullanacağım Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum ekran kartımla işlemci arasında bir uyuşmazlık olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Valorant işlemci yüklü bir oyun işlemcini daha önde tut o zaman dostum. Ama sendeki işlemcide Valorant'ta drop sorunları var bir araştır istersen.
YusufErdem34 dedi: Ben oyun için kullanacağım Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum ekran kartımla işlemci arasında bir uyuşmazlık olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Valorant işlemci yüklü bir oyun işlemcini daha önde tut o zaman dostum. Ama sendeki işlemcide Valorant'ta drop sorunları var bir araştır istersen.
YusufErdem34 Yoctopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #5 MrWasil dedi: Valorant işlemci yüklü bir oyun işlemcini daha önde tut o zaman dostum. Ama sendeki işlemcide Valorant'ta drop sorunları var bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
MrWasil dedi: Valorant işlemci yüklü bir oyun işlemcini daha önde tut o zaman dostum. Ama sendeki işlemcide Valorant'ta drop sorunları var bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim