Veri yolu ekran kartlarına bakılması gereken ilk 5 özellik arasındadır. 2000 TL veya 1500 TL'lik sistemlere 128 Bit ekran kartı önermiyoruz. emirbirazcık araştır da gel. Bunun yanında mimaride çok önemli GTX 660 Tİ'nin mimarisi yeni olduğu için günümüzde iyi bir performans verebiliyor.
Alacağım kart 196 bitlik ayrıca veri yolunun önemli olduğunu ben de biliyorum. Fakat bu kart 256 bit kartları geçiyorsa ilerde sorun yapmaz bence. AMD'yi seviyorum fakat hep kendini abartıyor. Örneğin
AMD FX 8150 8 çekirdek diye geçiyor fakat İ5 3750K'yı geçemiyor. Bence Bu yüzden AMD kaybediyor, kendini abartması yüzünden.
Arkadaşlar bu kart mı yoksa konumda belirttiğim kart mı?
Güzel sistem ancak şunu söyleyeyim. Mobilde olduğum için fiyatları hangi fiyat üzerinden hesapladın bilmiyorum sistem tablosu tam biçimde gözükmüyor bende. Bir ay sonra alacaksan fiyatları %29'lu kampanya üzerinden değil de %25'lik fiyatlar üzerinden hesapla derim. Bir ay sonra %29 - %30'luk indirim olacağı belli değil, sonra şimdi hesapladığından fazla bir para çıkmasın ortaya.
Vatan'ınki adil bir %25 indirim değil. 600 liralık bir ürünü 700-750 liraya çıkarır, o fiyat üzerinden düşürür. Mesela şuan Vatan'daki bir ürünün indirimsiz fiyatına bakarsanız, haftaiçindeki fiyatından çok daha yüksek olduğunu görürsünüz.
Tamam şimdi o ayrı mesele, onun konu ile alakası yok. Ancak normal olarak hesaplarsak 2000 TL'lik bir ürün %25 indirim ile 1500 TL'ye geliyor.
İlla Burak Alkan ve Recep Baltaş mı yazacak yav. Anca onlar yazınca kabulleniyorsunuz. Şimdi Recep Baltaş matematikçi değil, donanım ile ilgilenen birisi. Şimdi gelsin yazsın o zaman inanacaksınız.