FX X6 6300 nasıldır?

• Konuyu başlatan Kimliksiz_Genç
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.340
K

Kimliksiz_Genç

Ziyaretçi
Arkadaşlar bildiğiniz üzere intel işlemciler pahalı olduğu için ben de Amd FX serisini tercih ettim. Sistemim şöyle :

İşlemci VATAN COMPUTER - AMD - FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm
Anakart VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart
RAM VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram
Ekran kartı VATAN COMPUTER - ASUS - GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart
Harddisk VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk
Kasa VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER

Toplam:1500 tl

Evet arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartı biraz düşük olabilir ama bence 1500 TL'ye alınabilecek en iyi bilgisayarlardan biri diye düşünüyorum. Önümüzdeki 2 hafta içinde almayı düşünüyorum sizce nasıl hepinizin görüşlerini bekliyorum.

Recep abi sen nasıl buldun ya da bu bütçeye daha iyi bir bilgisayar toplanabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
PES 2014'ün sistem gereksinimlerine baktım. 4 GB RAM istiyor. Ben güç kaynağını sonradan değiştirebilirim. 80 plus ile ama RAM'ler kalsın bence hem Corsair'in 200R de kötü değil ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa kötü değil tabiki ama 4 gb ram yeter. Hem kasa bi üst model olmuş olur power derdin olmaz. İlerde 4 gb ram daha takarsın sorun kalmaz. Ama yine de sen bilirsin power'ı değiştiririm dersen.:)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı