Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önerim amd işlemci alma derim i3 4160 alıp h81m-plus ile daha iyi olucaktır çünkü intel çekirdeği daha verimli olur güç kaynağı ise 500 watt yetecektir.
FX 6300 CPU 6 çekirdekli olduğu için'mi seçtin? Bence kesin nedeni budur. İşlemciyi 4160 ankartıda ucuzundan H81 yonga setli al. Sisteme HDD eklemeyi unutmuşsun.
500W yeter. FX 6300 hoşdur, güzeldir, ben kullanıyorum ve çok memnunum ama soketi de kendisi de eskidi. Normalde AMD öneririm ama İ3 almak daha mantıklı sanki.