FX X6 6350 Oyuncu Sistemi Toplama

seçkin_01

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi fx6300 alabilir, m5a97 evo yerine m5a97 r2.0 şeçebilir, 2133mhz ramleri 1866mhz ramler ile değiştirebilirdiniz. Ekran kartı için bütçeniz ne kadar ?

2133 mhz tercih etmemin nedeni 1866 mhz lik ramlar ile arasında 10 tl fiyat farkı bulunması. Bende fazla mhz göz çıkarmaz die bunu tercih ettim. Ekran kartı için bütçe 1000-1500 tl arası fiyat performans ekran kartı istiyorum. İlla 1500 tlye en yakın ekran kartı degil. Önerilerinizi buna göre yaparsanız sevinirim arkadaşlar.

Bu arada kesinlikle overclock yapmayacağım. Dedigim gibi oyun için topladım bu sistemi. Overclock un oyun performansına pek bir etkisi yok die biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Keşke sipariş vermeden once sorsaydiniz. Fakat kotu bir sistem değil. Butcenizi belirtirseniz yardimci oluruz.

Gtx 770 veya bütçe yeter ise 780 olabilir.

Ekran kartı bütçem 1000-1500 tl arası. Ekran kartı önerirken markaların birbirlerine avantajları nelerdir ? yazarsanız sevinirim.

Powercolor PCS+ gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…