FX X8 8300 Sistem

Eki Görüntüle 57649
1TB likte Harddisk alırsanız tam olur.
i3'ün yeteceğini düşünmüyorum. Amd'yi seçmemin neden i7'ye en yakın olanın olması.

@Demirbo GTX 750Ti doğru tercih, çok daha yeni bir mimari. İşlemci ve belleğin fiziksel özelliklerinin performansa yansıması, üzerinde çalıştığı mimarinin ve yazılımların direkt etkisiyle olur.
GTX'in 256mb olanı var mıdır hocam yada 256MB şart mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi biraz konuya açıklık getirelim. İ3 4160 şu anda AMD tarafında FX 8320 ile kıyaslandığında bile İ3 4160 daha iyi sonuçlar veriyor.
Kaldı ki siz İ7'den bahsediyorsunuz. İ7'nin AMD tarafında bana kalırsa rakibi yok.
Konuyu toparlayacak olursak aşağıdaki sistemi almanız sizin için en iyi seçim olacaktır.
işlemci: İ3 4160
Anakart: ASUS H81M-PLUS
RAM: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX
Ekran kart: Asus R9 285 STRIX OC Edition
Kasa: ZALMAN Z3 PLUS
PSU: ZALMAN ZM500-LX
HDD: Seagate 3.5" 1TB Barracuda
Toplam 2. 126 TL.

i3'ün yeteceğini düşünmüyorum. Amd'yi seçmemin neden i7'ye en yakın olanın olması.

GTX'in 256mb olanı var mıdır hocam yada 256MB şart mıdır ?
Şart değil. Eflin' in önerdiği sistem, gayet iyi. Yalnız, BF4 Multiplayer gibi, 4690' ı bile toplamda %90 çalışmaya zorlayan bazı oyunlarda darboğaz yapacak haliyle. Ama çoğu oyunda farkı anlayamayacaksınız. Eflin arkadaşımız, önerdiğiniz sistem üzerinden bütçeyi belirlemiş. Eğer daha fazla bütçeniz varsa sırasıyla şu değişiklikleri uygulayabilirsiniz:
1. İşlemciyi i5 4460 yapın.
2. Ekran kartını GTX 960 seçin (Zotac olmasın).
3. SSD alın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı