FX X8 8300 Yeni Toplama Bilgisayar

Ahmtşaşmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Yeni bir 2.el bilgisayar aldım. Özellikleri şu şekilde ;
AMD FX X8 8300 8 ÇEKİDEKLİ İŞLEMCİ
CRUCİAL 8 GB BALLİSTİX SPORT XT DDR3 1600 MHZ CL8 RAM
WD CAVİAR BLUE 1 TB 7200 RPM HDD
SAPPHİRE R9 270 DUAL-X OC GDDR5 2 GB 256 BİT EKRAN KARTI
XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDİTİON 600 W 80 PLUS KASA
MSI 970A-G43 2133 MHZ MİLİTARY CLASS ANAKART
COOLER MASTER HYPER EVO212 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce iyi mi ? Parçalar sağlam ve sıfır gibi.
Oyun performansı sizce nasıldır?

Kazık yemediğinizden emin olmak için Aida64 ile 1 saat tam yükte stress test yapın. Böylece CW var mı? Soğutma nasıl? Şeklinde soruların cevabını edinebilirsiniz. Ayrıca kaç TL'ye aldınız?

Bilgisayarın testleri vb.'ini yaptım 1500 tl civarına aldım. Parçalar temiz ve güzel, ısınma sorunu yok. Sadece oyun performansını merak ediyorum, birkaç yerde GTAV'i Very High'da açar tarzında yorumlar okudum.

Eğer yük altında sorunu yok ise çok iyi. Bende de Sapphire R9 270 Vapor-X var. High-Ultra arası 30 altına düşmüyor. Fakat o işlemci ile R9 280x felan daha iyi gider.

32Nm'lik alev atan verimsiz bir işlemciden bahsediyoruz savunmayalım bu işlemciyi artık, sene 2015 hala 2012 çıkışlı işlemci öneren ve isteyen var, bu günün işlemcileriyle adil bir karşılaştırmaya gelirmi, hayır.
O işlemci zamanının iyi bir işlemcisiydi şimdi bir Fx8300 ve soğutucu parası İ5 4460 dan pahalı ve daha az performans vermekte ben burada İ5 4460 8300 ü ezer demeye çalışmıyorum sonuçta i5 4460 2014 çıkışlı bir işlemci ama olay bu dönemde bu işlemciye iyi denmesi ve halen tercih edilmesi bilmeyenler için yok 8 çekirdek yok 16Mb ön bellek bunun gibi....

Bilgisayarı aldıktan sonra nasıl diye sormak pek mantıklı gelmiyor. Fiyatına göre fazlasıyla iyi, uzun süre kullanıp bozuk olmadığından emin olmak çok yararlı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…