Merhaba arkadaşlar. İşlemcim fazla ısındıgı için dün hyper 212x sogutucu aldım. Zaten önceden de konum vardı öneri istemiştim. Sogutucuyu taktım ve oyuna girdim. Fakat sadece 5dk geçtiği anda kasanın tam ortasına elimi koydugumda adeta yanar vaziyette. Sogutucu arka fana dogru bakıyor şuan. Acaba burda mı bir yanlışlık var? İşlemci ekran kartı anakart vs. bütün sıcaklık değerlerine baktım hepsi normal ama kasanın ortasına elimi koydugumda aşırı sıcak elimi ilerletip sogutucuyu biraz geçtiğimde buz hane. Amd stock fan varken bu tarz bir sorunum yoktu. Ne yapabilirim? Gerekirse diye sistemimi de yazayım.
Bir önde altta var içeri üfleyen bir de arkada üstte var dışarı üfleyen sanırım burda da bir sıkıntı yok. Zaten dedigimm gibi 3 gün öncesine kadar amd stock fan takılıydı ve böyle bir sorunum yoktu tek sorunum işlemci sıcaklıgıydı.
Sogutucunun arkadaki fana bakması dogru mu forumlarda araştırdım öyle de diyen var böyle de anlayamadım bitürlü. Çünkü sogutucunun baktıgı yön buz gibiyken bakmadıgı arka tarafı yani kasanın ortası yanıyor.
Peki sogutucunun montajını ben yapmadım. Fanı çıkarıp direk diger tarafına takma şansım var mıdır yoksa iş daha uzun mu? Ayrıca ram slotlarını kapıyor sanırsam o şekilde takmaya çalışırsam.
Peki sogutucunun montajını ben yapmadım. Fanı çıkarıp direk diger tarafına takma şansım var mıdır yoksa iş daha uzun mu? Ayrıca ram slotlarını kapıyor sanırsam o şekilde takmaya çalışırsam.